Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-09 10:24:24 +0200 Είναι πριγκίπισσα, μόλις 9 μηνών και έχει το δικό της κραγιόν! Κραγιόν με βασιλική καταγωγή

Κραγιόν με βασιλική καταγωγή

Κραγιόν με βασιλική καταγωγή 470 900
Είναι πριγκίπισσα, μόλις 9 μηνών και έχει το δικό της κραγιόν!

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά στον κόσμο. Πώς να μην είναι άλλωστε, όταν ο μπαμπάς της είναι δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου της Αγγλίας και η μαμά της, μία λαμπερή και όμορφη πριγκίπισσα;

Η πριγκίπισσα Charlotte γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο. Οι δημόσιες εμφανίσεις της μέχρι στιγμής δεν είναι πολλές, έχει όμως κλέψει τις εντυπώσεις και κάθε φορά που η βασιλική οικογένεια δημοσιεύει φωτογραφίες της, κάνουν το γύρο του κόσμου! 

 

The Duke and Duchess of Cambridge with Prince George and Princess Charlotte in the garden at Sandringham House

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

 

Princess Charlotte after her christening at St Mary Magdalene Church today. © Press Association

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

 

Η δούκισα του Cambridge, Kate Middleton, ξεχωρίζει με το στυλ και την κομψότητά της. Κάθε της δημόσια εμφάνιση σχολιάζεται και επιβραβεύεται από εκατοντάδες στυλίστες σε όλον τον κόσμο. Στα χνάρια της μαμάς της φαίνεται να ακολουθεί και η μικρή πριγκίπισσα, η οποία μπορεί να μην έχει κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, έχει όμως το δικό της κραγιόν!

Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs βρήκε στο πρόσωπο της μικρής Charlotte τη νέα του μούσα! Εμπνευσμένος από την αθωότητα, τη γλυκύτητα και την αγνότητα της 9 μηνών πριγκίπισσας, δημιούργησε ένα νέο κραγιόν σε ένα απαλό ροζ, τριανταφυλλένιο χρώμα.

 

H Charlotte έχει ήδη χιλιάδες θαυμαστές όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το όνομά της είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναμένεται στα επόμενα χρόνια η μικρή πριγκίπισσα να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

 

The Queen and members of the Royal Family and the Middleton family together at Sandringham House after Princess Charlotte's christening

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας