Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2018-12-18 13:55:08 +0200 Παίξτε και κερδίστε μία κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι της Hasbro! Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Baby Alive

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Baby Alive

Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Baby Alive 470 900
Παίξτε και κερδίστε μία κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι της Hasbro!

Χαρίστε στα παιδιά χαρούμενες στιγμές παιχνιδιού με την κορυφαία καινοτομική κούκλα, τη Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι!!!

 

Μία από τις κορυφαίες και πιο Premium Μάρκες στα παιχνίδια ανατροφής (nurturing dolls) παγκοσμίως, η Baby Alive από την Hasbro, αποκτά ένα νέο μέλος, τη νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι! Η νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι χρειάζεται τη φροντίδα των παιδιών και τη ζεστή αγκαλιά τους για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει.

 

Η μηχανική κούκλα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες, εξερευνώντας παράλληλα το ρόλο τους μέσα στην οικογένειά τους και ανακαλύπτοντας τον κόσμο της φαντασίας τους. Παιδιά ηλικίας έως 5 ετών, αποκτούν την αίσθηση του ελέγχου αλλά και εξασκούνται στους κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς.

 

 

Με τη νέα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, ένα ακόμη διασκεδαστικό παιχνίδι ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των παιδιών, καθώς οι μικροί εξερευνητές μπορούν να «γιατρέψουν» την κούκλα τους, με όλα τα ιατρικά αξεσουάρ,  όπως  φροντίζει ένας γονιός το παιδί του… ελέγχοντας την θερμοκρασία της,  γεμίζοντας το μπουκαλάκι της με νερό για να πιει, σκουπίζοντας τα δάκρυά της όταν κλαίει και φροντίζοντάς την όταν η μυτούλα της φωτίζεται για να δείξει ότι χρειάζεται το μαντηλάκι της. Στο πίσω μέρος της πλάτης της,  η Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι, διαθέτει διακόπτη με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε αν θα πει «Μανούλα» ή «Μπαμπάκα» όπως επίσης μπορείτε να την ακούσετε να «λέει» περισσότερα από 35 ηχητικά εφέ και φράσεις στα Ελληνικά. Η συσκευασία περιλαμβάνει κούκλα που μιλάει Ελληνικά,  ενδυμασία, στηθοσκόπιο, θερμόμετρο, μαντηλάκι, επίδεσμο, μπουκαλάκι, βούρτσα και οδηγίες. Περιλαμβάνονται δοκιμαστικές μπαταρίες 3 x AA. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://babyalive.hasbro.com/el-gr

 

ΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ κάνοντας κλικ εδώ.

 

Καλή επιτυχία!

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας