Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-20 12:41:22 +0300 Μητέρα, ετών 24, εργαζόμενη και φοιτήτρια. Και όμως, τα κατάφερε! Μαμά με...πτυχίο

Μαμά με...πτυχίο

Μαμά με...πτυχίο 470 900
Μητέρα, ετών 24, εργαζόμενη και φοιτήτρια. Και όμως, τα κατάφερε!

Η Jelina Sheppard είναι 24 ετών και μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο. Τέσσερα χρόνια πριν, όταν συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος, έχασε τη γη κάτω από πόδια της. Όταν την εγκατέλειψε ο μπαμπάς του 4χρονου σήμερα Karter, αναγκάστηκε να αφήσει το Πανεπιστήμιο και να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα online.

Η Jelina ήταν μαμά, εργαζόμενη γυναίκα και φοιτήτρια. Δεν το έβαλε όμως κάτω! Τα online μαθήματα, δεν ήταν αυτό που ήθελε και έβαλε στόχο να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο και να πάρει το πτυχίο της! 

Την ημέρα της ορκομωσίας της η Jelina παρέλαβε το πτυχία της όλο περηφάνια και ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον που ήταν το στήριγμά της όλους αυτούς τους μήνες. 

"Αγαπημένε μου Karter,
Για όλα αυτά τα βράδια που έπρεπε να κοιμηθείς στη βιβλιοθήκη, για όλες αυτές τις φορές που έπρεπε να δεις μόνος σου παιδικά γιατί εγώ έπρεπε να διαβάσω, για τα πρωινά που πήγαινες πρώτος στον παιδικό σταθμό γιατί έπρεπε να πάω στο μάθημα και έφευγες τελευταίος γιατί αργούσα να φύγω από τη δουλειά και κυρίως για όλες αυτές τις στιγμές που έπρεπε να είμαστε χώρια, θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Είσαι η δύναμη που με κάνει να συνεχίζω να αναπνέω. Σε αγαπάω περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω με λέξεις! 

Έβαλα στόχο να τελειώσω το Πανεπιστήμιο γιατί είχα την ανάγκη να με δεις να το κάνω. Είμαι δυνατή όχι για μένα, αλλά για σένα, επειδή είμαι το πρότυπό σου. Έχουμε δει πολλά και έχουμε ξεπεράσει ακόμα περισσότερα.

Η αγάπη μίας μαμάς φτάνει στο άπειρο και ακόμα παραπέρα..."

Τα λόγια αυτά της Janine άγγιξαν χιλιάδες γυναίκες και άντρες σε όλον τον κόσμο. Η νεαρή μητέρα θα προσπαθήσει να βρει δουλειά ώς καθηγήτρια μαθηματικών ενώ παράλληλα ένιωσε την ανάγκη να εξωτερικεύσει σκέψεις, εμπειρίες και συναισθήματα τις οποίες θα δημοσιεύσει στο βιβλίο της με τίτλο "Το αγόρι που δεν είχε σκιά", το οποίο μιλάει για ένα μικρό αγόρι που μεγαλώνει χωρίς μπαμπά. 

 

Dear Karter, For all those nights you had to fall asleep in the library, for all those times you had to watch cartoons alone because I needed to do homework, for the early mornings in daycare because I needed to be in class to being the last one there because I had to work, most importantly for the moments of separation because I needed to get this done, Thank you. You are the motivation for my heart to keep beating. I love you more than words can say. I finished because you needed to see me do it. I'm not strong because I want to be, I'm strong because I'm your first example. We've seen a lot and overcame a lot more. To infinity and beyond, a mother's greatest love. #iGraduated

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης J. Sheppard Harper Stewart (@harperstewart._) στις

Πηγή: today.com
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας