Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-01-28 12:55:58 +0200 Κάνε τα Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών δικά σου! Διαγωνισμός Play-Doh Wheels!

Διαγωνισμός Play-Doh Wheels!

Διαγωνισμός Play-Doh Wheels! 470 900
Κάνε τα Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών δικά σου!

 

Δώρο 1 – Σετ Γερανός και Ανυψωτικό Όχημα

Ανυψώστε και κουμπώστε, σηκώστε και τραβήξτε – με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να τα καταφέρετε! Φανταστείτε τη δική σας οικοδομική ζώνη Play-Doh με αυτά τα 2 διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά από 3 ετών και άνω. Με το πλαστοζυμαράκι για Τσιμέντο Play-Doh, οι χτίστες μπορούν να δημιουργήσουν πλάκες τσιμέντου, δοκούς, μπλοκ ή οποιοδήποτε άλλο σχήμα μπορούν να φανταστούν. Είναι το ίδιο πλαστοζυμαράκι Play-Doh που όλοι ξέρετε και αγαπάτε, αλλά περιέχει ρινίσματα ανακατεμένα μέσα για να μοιάζει με τσιμέντο! Ο γερανός ζουλάει 4 αστεία σχηματάκια, όπως κούτσουρα και δοκάρια, με το αμάξωμα του. Έχει επίσης έναν αποσπώμενο κόφτη και ένα μετακινούμενο κιβώτιο για τη μορφοποίηση πετρωμάτων. Και δεν είναι μόνο αυτό! Το ανυψωτικό όχημα ανεβαίνει πάνω και κάτω για να σηκώσει φορτία δοκών και τούβλων από πλαστοζυμαράκι Play-Doh και ακόμα περιέχει αστεία σχηματάκια για να δημιουργήσετε ταμπέλες και άλλα εργαλεία κατασκευής.

 

Δώρο 2 - Εκσκαφέας και Φορτωτής

Κατασκευάστε και βάψτε, σηκώστε και τραβήξτε – η φαντασία τα κάνει όλα! Αυτό το παιχνίδι κατασκευών για αγόρια και κορίτσια από 3 ετών και πάνω, κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό να γίνετε δημιουργικοί. Αυτά τα 2 απίθανα φορτηγάκια εκσκαφέα και φορτωτή διαθέτουν τους δικούς τους αστείους τρόπους να διαμορφώσουν και να δημιουργήσουν όλα τα είδη των δομών με θέμα τα σχήματα όπως τα βράχια, σκληρά καπέλα και φτυάρια. Τα 3 μη-τοξικά χρωματιστά Play-Doh καθένα κυκλοφορεί σε βαζάκι των 56γρ και ένα από αυτά περιλαμβάνει υπέροχο πλαστοζυμαράκι κατασκευής Άμμου Play-Doh. Είναι ακριβώς το πλαστοζυμαράκι Play-Doh που όλοι ξέρετε και αγαπάτε με ρινίσματα ανακατεμένα μέσα για να μοιάζει με άμμο. Αυτό και άλλα παιχνίδια με οχήματα της Play-Doh γίνονται το τέλειο δώρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας που αγαπούν τα φορτηγά και μπορούν να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες με τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh!

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Care Direct AE», διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα που διατηρεί η Care Direct στο Facebook (https://www.facebook.com/babyspace.gr, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις:

1. Δικαίωμα Συμμετοχής στην ενέργεια. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι αποδέχονται τους παρόντες όρους.

2. Διάρκεια Ενέργειας. Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 28/01/2019 έως και την Πέμπτη 31/01/2019 και ώρα 23:59 μ.μ.

3. Προϋπόθεση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στην ενέργεια μέσω του λογαριασμού τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, αποδεχόμενοι τη σύνδεση με το λογαριασμό τους και πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία που απαιτούνται για το σκοπό της συγκεκριμένης ενέργειας.

5. Τρόπος Συμμετοχής στην Ενέργεια. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κάνουν “Like” στη σελίδα του Babyspace.gr στο Facebook και αναδημοσίευση της ανάρτησης του διαγωνισμού στην εν λόγω σελίδα, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα σε μόνο μία συμμετοχή.

6. Νικητές. Οι νικητές θα είναι 2 και θα ανακοινωθούν Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της CARE DIRECT. Οι νικητές θα κερδίσουν από ένα σετ Play-Doh Wheels Φορτηγά Οχήματα Κατασκευών, προσφορά του ομίλου εταιρειών HASBRO.

7. Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται.

8. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία των νικητών μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της ανακοίνωσης των νικητών, τότε χάνουν το δικαίωμα παραλαβής του δώρου τους.

9. Οι νικητές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, συναινούν στη δημοσιοποίηση του ονόματός τους στην σελίδα του babyspace.gr (https://www.facebook.com/babyspace.gr)

10. Πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook στον εξής σύνδεσμο: m.me/babyspacegr.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας