Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-13 10:00:15 +0300 Η μανούλα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της! Η Κατερίνα Καραβάτου μας συστήνει το γιο της!

Η Κατερίνα Καραβάτου μας συστήνει το γιο της!

Η Κατερίνα Καραβάτου μας συστήνει το γιο της! 470 900
Η μανούλα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της!

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν λίγες μέρες έγινε για δεύτερη φορά μαμά! Ο μικρός Γιαννάκης ήρθε στον κόσμο το πρωί της Τετάρτης και πριν λίγο η παρουσιάστρια ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία!

 

Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα το φως!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!! Κι αλλά χίλια ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γιατρούς μας, τον Μανώλη και τον Βασίλη Καπετανάκη!!! Κι άλλα χίλια ευχαριστώ στο Μαιευτήριο Ιασώ για την απίστευτη φιλοξενία και την υποστήριξη στο Μητρικό Θηλασμό!!!! Καλημέρα σ όλους!!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Μπορεί να μη φαίνεται το προσωπάκι του, αλλά όπως είπε η Κατερίνα Καραβάτου, της μοιάζει πολύ!

"Φτυστός εγώ! Ειδικά όταν προσπαθούμε να αποφύγουμε το φως την ώρα που ανοίγει η κουρτίνα και μπαίνει μέσα το φως!!!! Χίλια ευχαριστώ σ όλους σας για τις υπέροχες ευχές και την απεριόριστη και συγκινητική αγάπη σας!!!!"

Η γλυκιά παρουσιάστρια πέρασε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, ευτυχώς όμως τέλος καλό και όλα καλά! Η μαμά και το νέο μέλος της οικογένειας Κατσούλη, χαίρουν άκρας υγείας! Να τους ζήσει!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας