Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-13 10:32:41 +0200 Είκοσι πάνες, 24 ταΐσματα και 12 νανουρίσματα την ημέρα! Η καθημερινότητα με...τετράδυμα

Η καθημερινότητα με...τετράδυμα

Η καθημερινότητα με...τετράδυμα 470 900
Είκοσι πάνες, 24 ταΐσματα και 12 νανουρίσματα την ημέρα!

Το να μεγαλώνεις ένα μωρό δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον, όχι δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα! Η τετράδυμη κύηση δεν είναι κάτι που βλέπουμε κάθε μέρα γύρω μας, δεν είναι όμως και τόσο σπάνια! 

Η οικογένεια Davies λιγότερο από ένα χρόνο πριν, υποδέχτηκε τα νέα μέλη της οικογένειας. Δύο κοριτσάκια και δύο αγοράκια ήρθαν για να τους αλλάξουν τη ζωή οριστικά! Η καθημερινότητα με τέσσερα μωρά στο σπίτι και δύο μεγαλύτερα παιδιά, δεν είναι εύκολη. Ο ύπνος, το φαγητό και το άλλαγμα πάνας, οι πιο βασικές ανάγκες δηλαδή ενός μωρού, απαιτούν πολύ χρόνο και φυσικά ενέργεια! 

 

Σε λίγες εβδομάδες τα τετράδυμα θα γιορτάσουν τα πρώτα τους γενέθλια και όπως λένε οι γονείς τους, τα μωρά τους είναι θείο δώρο και δε θα το άλλαζαν για τίποτα στον κόσμο! 

Τα τετράδυμα του Simon και της Emily Bates ήρθαν στον κόσμο πριν από 6 χρόνια. Μπορεί οι πάνες, τα μπιμπερό και οι μήνες αυπνίας να ανήκουν στο παρελθόν, αντιμετωπίζουν όμως άλλες δυσκολίες. Ο Simon και η Emily έπρεπε να επτιστρέψουν στη δουλειά προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την οικογένειά τους. Τα παιδιά τους από την πολύ μικρή τους ακόμα ηλικία, πάνε σε δημόσιο βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα νηπιαγωγείο και πλέον τις καθημερινές μένουν με τη γιαγιά και τον παππού.

 

Ο David Clark είναι ακόμα ένας μπαμπάς τετράδυμων. Πριν λίγους μήνες αποφάσισαν με τη σύζυγό του ότι ένας από τους δύο έπρεπε να μένει σπίτι με τα παιδιά! Η Amelia, η Sophia, ο Aston και ο Roman είναι σε μία δύσκολη ηλικία όπου ανακαλύπτουν τον κόσμο, πειράζουν τα πάντα, εκπαιδεύονται για την τουαλέτα, φαίνεται όμως ότι ο David τα καταφέρνει μία χαρά! "Ειλικρινά το απολαμβάνω! Δε θα άλλαζα την καθημερινότητά μου και όλα όσα ζω με τα παιδιά μου, ούτε για εκατομμύρια!" δήλωσε ο περήφανός μπαμπάς.

 

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και το μεγαλωμά του δεν είναι εύκολο για κανέναν γονιό. Την επόμενη φορά που θα τα βρούμε "σκούρα", ας σκεφτούμε κάποιες περιπτώσεις από τις παραπάνω και σίγουρα θα πάρουμε δυνάμεις!

Πηγή: dailymail.co.uk 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας