Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-06-16 16:24:29 +0300 Εύχομαι να σταθώ στα πόδια μου… Εύχομαι να σταθώ στα πόδια μου…

Εύχομαι να σταθώ στα πόδια μου…

 Εύχομαι να σταθώ στα πόδια μου… 470 900
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει από το 1996 ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

Το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι πολύ στοχευμένο και μιλάει απευθείας στις καρδιές των παιδιών μας: εκπληρώνουμε τις ευχές, τα όνειρα τους, και μαζί τους παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε. Εκείνα τη θεραπεία τους και εμείς το σκοπό μας.

Έχοντας απεριόριστη αγάπη για το έργο μας και τα παιδιά μας, παρά το lockdown της χώρας, εντείναμε τις προσπάθειές μας, εκμεταλλευτήκαμε τον χρόνο που έμεινε ελεύθερος από διαδικασίες οργάνωσης ευχών, εργαστήκαμε εθελοντικά πολλές ώρες επιπλέον και αποκτήσαμε ουσιαστική επικοινωνία με τα παιδιά και τις οικογένειές τους. 9 νεράιδες για 210 παιδιά, που το μόνο που έχουν ανάγκη είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν στα όνειρα και να γίνουν καλά.
Ένα από αυτά τα παιδιά, η μικρή Ρουμπίνη ευχήθηκε να «σταθεί στα πόδια της».

 

 

Παρότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την ασθένειά της και έχει στερηθεί πολλά, δεν έχει χάσει την παιδικότητά της, την αγάπη της για τη ζωή και τη λαχτάρα της για παιχνίδι. Παιχνίδι ανέμελο, χωρίς περιορισμούς! Αυτό ακριβώς μπορούσε να της προσφέρει η περπατούρα, που τόσο λαχταρούσε να αποκτήσει!
Τόσο δυνατή ήταν η ευχή της, που τίποτα δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο να την αποκτήσει.


Ούτε καν η πανδημία! Προσαρμοστήκαμε, προετοιμαστήκαμε και ακολουθώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, εκπληρώσαμε την ευχή της! Μπήκε στην περπατούρα της και γύρισε όλο το σπίτι, με ένα τεράστιο χαμόγελο και τα ματάκια της να λάμπουν!


Είμαστε χαρούμενοι, γιατί δειλά – δειλά εκπληρώνουμε ξανά ευχές. Γιατί καταφέραμε να «περπατήσουμε» με έναν εικονικό περίπατο όλη την Ελλάδα, παρέα με τη Ρουμπίνη και πολλά ακόμη παιδιά μας. Είμαστε ευγνώμονες προς όλους εσάς που συμπορευτήκαμε μαζί μας για 1374χλμ, με 14 ενδιάμεσες στάσεις, για να βρεθείτε πιο κοντά στις 14 ευχές των παιδιών του περιπάτου μας. Για εμάς δεν έχει σημασία μόνο η συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού: βρεθήκαμε όλοι πιο κοντά σε αυτές τις οικογένειες και τους κρατήσαμε παρέα σε δύσκολες στιγμές, πάντα με την απαραίτητη απόσταση. Μειώσαμε τη μοναξιά. Και ελπίζουμε αυτό να κρατήσει.


Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει από το 1996 ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μέχρι σήμερα έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.368 ευχές, 292 εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2019. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας