Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-07-27 16:23:21 +0300 5 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν χρώματα και το βάψιμο για το παιδικό δωμάτιο! 5 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν χρώματα και το βάψιμο για το παιδικό δωμάτιο!

5 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν χρώματα και το βάψιμο για το παιδικό δωμάτιο!

5 τυχερά ζευγάρια κερδίζουν χρώματα και το βάψιμο για το παιδικό δωμάτιο! 470 900
Η Vechro σας χαρίζει τα χρώματα της επιλογής σας και το βάψιμο του παιδικού δωματίου

Οι εννέα μήνες φτάνουν στο τέλος τους και σύντομα θα έχετε στην αγκαλιά σας το μικρό σας αγγελούδι. Μια μοναδική στιγμή για τους γονείς που θέλουν μέχρι τότε, να είναι όλα τακτοποιημένα.

Και πάνω από όλα το παιδικό δωμάτιο. Ένας χώρος βαμμένος με τα κατάλληλα και κυρίως ασφαλή χρώματα που θα δώσουν στο μωρό σας ηρεμία και γαλήνη, και σε εσάς όλη την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθετε στον απαιτητικό σας ρόλο.

Η Vechro, τα σκέφτηκε όλα αυτά για εσάς και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που θα βοηθήσει τους νέους γονείς στο νέο τους ξεκίνημα, χαρίζοντας τα χρώματα της επιλογής τους και το βάψιμο του παιδικού δωματίου σε 5 τυχερά ζευγάρια.

Τα προϊόντα της Vechro και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, είναι απόλυτα ασφαλή και κατάλληλα για το βάψιμο του παιδικού δωματίου.

Το Smaltoplast Silk, είναι το μόνο Βραβευμένο και Πιστοποιημένο Οικολογικό – Υποαλλεργικό – Αντιμικροβιακό & Αντιμυκητιακό προϊόν, πιστοποιημένο για την υποαλλεργική του δράση (Allergy UK Award) και ιδανικό για εσωτερικούς χώρους και ανθρώπους με αλλεργίες, άσθμα ή άλλους «ευαίσθητους» οργανισμούς, όπως το μωράκι σας.

Επιπλέον, το Smaltoplast Silk είναι άοσμο και σας επιτρέπει να κοιμηθείτε εσείς και το μωρό σας, στο φρεσκοβαμμένο δωμάτιο, ακόμα και από το πρώτο βράδυ αφού έχει καταταχτεί στην ανώτερη κλάση Α+ σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία για τις εκπομπές ΠΟΕ, συνεισφέροντας στην καλή ποιότητα εσωτερικού αέρα!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αλλά και για να ανακαλύψετε έξυπνα tips για το πως να βάψετε το χώρο, επισκεφτείτε το vechrobabyroomboom.gr.

Και τα υπόλοιπα… αφήστε τα πάνω τους!

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας