Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-23 18:26:59 +0200 Ενόψει Χριστουγέννων, οχτώ παιδιά από τον Καναδά, στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης! Ένα ξεχωριστό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς

Ένα ξεχωριστό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς

Ένα ξεχωριστό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς 470 900
Ενόψει Χριστουγέννων, οχτώ παιδιά από τον Καναδά, στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης!

Η Tara Smith Atkins και ο σύζυγός της κάθε χρόνο τέτοια εποχή απευθύνονται σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να μαζέψουν ζεστά ρούχα για τους άστεγους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να βοηθήσουν το έργο του ζευγαριού σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.

Με αφορμή τα γενέθλια της 8χρονης κόρη τους στις 15 Νοεμβρίου, το ζευγάρι αποφάσισε να μοιράσει τα ρούχα στο Halifax και μάλιστα αυτοί που ανέλαβαν τη διανομή ήταν η εορτάζουσα και οι φίλοι της. Σε κάθε παλτό υπήρχε ένα μήνυμα που έλεγε "Δεν έχω χαθεί! Αν είσαι έξω στο κρύο, βάλε με να ζεσταθείς!"

Η εικόνα των 8 παιδιών να δένουν τα παλτό στους στύλους του δρόμου, κάνει το γύρο του κόσμου και συγκινεί μικρούς και μεγάλους. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Halifax στο Facebook, μέσα σε μόλις λίγες ημέρες απέσπασαν 10.000 likes και κοινοποιήθηκαν πάνω από 8.οοο φορές.

Πηγή: cbc.ca

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας