Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-03 12:34:40 +0200 Ελπιδο-Σαββατοκύριακο και Καθαρά Δευτέρα στο Ελπιδοχώρι Ελπιδο-Σαββατοκύριακο

Ελπιδο-Σαββατοκύριακο

Ελπιδο-Σαββατοκύριακο 470 900
Καμαρώνουμε το πέταγμα του χαρταετού που θα φτιάξουμε.

Το Ελπιδο-Σαββατοκύριακο του Μαρτίου πλησιάζει και συμπίπτει με την Καθαρά Δευτέρα.  Έτσι μπορούμε να υποσχεθούμε εργασία και χαρά για Παρασκευή Σαββάτο και Κυριακή και μόνο χαρά για την Δευτέρα για όποιον θελήσει να παραμείνει άλλο ένα βράδυ.  Θα πετάξουμε τον χαρταετό μας (θα τον φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά) και θα μιλήσουμε για το θέμα "Βλέπω τα παιδιά σαν χαρταετούς με τις μαμάδες".  Οι μπαμπάδες είναι ευπρόσδεκτοι για την Δευτέρα. Μπορούν να έρθουν με το Κτελ (αν η μαμά έχει πάρει το αυτοκίνητο) ώστε να φύγουν όλοι μαζί και δεσμευόμαστε να τους παραλάβουμε από την κοντινότερη στο Ελπιδοχώρι στάση.  

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 6945958181. 

Τι κάνουμε σ' αυτά τα Σαββατοκύριακα;
Εργαζόμαστε για τη βελτίωση των σχέσεων μέσα στην οικογένεια δίνοντας έμφαση στην ιδιαιτερότητα κάθε οικογένειας, παρατηρώντας παιδιά και μητέρα, καθώς ζούμε παίζουμε και εργαζόμαστε.  Μέσα από εργαλεία της εικαστικής θεραπείας, της Συμβουλευτικής για γονείς καθώς και του διεθνώς γνωστού επιτραπέζιου αυτογνωσιακού παιχνιδιού Transformation Game συλλέγουμε ότι χρειάζεται.  Κλείνουμε την εμπειρία με μια κατ' ιδίαν συζήτηση με τη μητέρα η οποία φεύγοντας παίρνει όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να προχωρήσει τη σχέση με το/τα παιδιά ουσιαστικά.  

Η πολυετής πείρα δύο ειδικών (Πάολα Παρτσαλάκη Είδική Παιδαγωγός - Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια και Ερατώ Χατζημιχαλάκη Οικογενειακή Σύμβουλος) σε αρμονική συνεργασία προσφέρουν υπηρεσίες απολύτως εξειδικευμένες και με αγάπη αφιερωμένες σε όποιον τολμά να ξεφύγει από τα συνήθη.  

Μένουμε σε συνθήκες καταφυγίου, τρώμε σπιτικό χορτοφαγικό νόστιμο φαγητό με λαχανικά απ' τον κήπο και αυγά απ' τις κοτούλες μας και λειτουργούμε όπως τον παλιό καλό καιρό που υπήρχε γειτονιά  και τα παιδιά έπαιζαν ακόμη στις αλάνες. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο elpizo@allazo.gr. Περισσότερες πληροφορίες για το Ελπιδοχώρι στο www.elpidohori.gr 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας