Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-23 14:31:18 +0200 Ποιος έκλεψε την Μόνα Λίζα; Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης

Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης

Ο Μυστικός Πράκτορας της Τέχνης 470 900
Ποιος έκλεψε την Μόνα Λίζα;

Βρες τον δράστη μέσα από ένα μοναδικό εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα ιστορίας της τέχνης για παιδιά!
Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Λούβρο! Εξαφανίστηκε ο σπουδαιότερος πίνακας όλων των εποχών. Μπορείς να βοηθήσεις να βρεθεί ο ένοχος?
Μάθε την ιστορία της Μόνα Λίζα, γνώρισε τον δημιουργό της, ακολούθησε τα βήματα, λύσε γρίφους, αποκάλυψε ανεξιχνίαστα μυστικά και γίνε κι εσύ ένας μυστικός πράκτορας της τέχνης!

Ο πολιτιστικός φορέας «Λιτρίβι – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση», σας προσκαλεί  την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στον Πολύ-Χώρο  Απλίκα στην Νέα Σμύρνη (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 17, Νέα Σμύρνη), σ’ ένα εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα 
ιστορίας της τέχνης μόνο για παιδιά.

Η ιστορικός τέχνης Ειρήνη Περσίδου, κατανοώντας τα αναρίθμητα οφέλη της επαφής των παιδιών με την τέχνη και πιστεύοντας πως τα έργα τέχνης αποτελούν έναν πολύτιμο θησαυρό στην εκπαιδευτική πράξη, πραγματοποιεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο στοχεύει στο να καλλιεργηθεί ο στοχασμός, η παρατηρητικότητα, η αυτογνωσία, η επικοινωνία ιδεών, η εφευρετικότητα και η δημιουργικότητα των παιδιών.
Τα παιδιά, θα γνωρίσουν την ιστορία της πολυσυζητημένης Μόνα Λίζα, θα κατανοήσουν την καλλιτεχνική της αξία, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν έχοντας τον ρόλο του μυστικού πράκτορα, προκειμένου η φαντασία να τους ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της τέχνης!
 

Για παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών
Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο stopaliolitrivi@gmail.com, τ’ ονοματεπώνυμο και την ηλικία του παιδιού, τ’ ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Tip: Όσοι γονείς επιθυμούν, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο cafe κατά την διάρκεια του προγράμματος.
Διάρκεια προγράμματος: 1 ½ ώρα 
Κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί:10 ευρώ 
Τα υλικά προσφέρονται
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας