Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-08 18:22:45 +0200 Οι φωτογραφίες των τετράδυμων που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο! Τετράδυμες σταρ

Τετράδυμες σταρ

Τετράδυμες σταρ 470 900
Οι φωτογραφίες των τετράδυμων που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο!

Η Abigail, η Mckayla, η Grace και η Emily γεννήθηκαν στις 6 Μαΐου και έχουν ήδη γίνει διάσημες! Ο λόγος; Οι τέσσερις αδελφούλες ανήκουν στις σπάνιες περιπτώσεις πανομοιότυπων τετράδυμων όπου η σύλληψή τους έγινε κανονικά! Η γέννησή τους προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών σε όλον τον κόσμο και οι πρώτες φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα, δύο μήνες μετά, τα τέσσερα κοριτσάκια ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό της Cassandra Jones και η επαγγελματίας φωτογράφος εμπνέεται και τραβάει τις πιο όμορφες και παραμυθένιες φωτογραφίες.

"Τα κορίτσια ήταν πραγματικά υπέροχα! Δεν έκλαψαν καθόλου και παρόλο που είναι πολύ μικρές ακόμα, συνεργάστηκαν άψογα!" είπε η φωτογράφος.

Τα ρουχαλάκια τους φτιάχτηκαν ειδικά για την περίσταση, ενώ για τις ανάγκες της φωτογράφησης χρειάστηκαν πέντε παραπάνω άτομα, από τα οποία μόνο τα τέσσερα ήταν ένα για κάθε μωρό!

Οι τέσσερις αδερφές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και με μόνη εξαίρεση τη μικρότερη, την Abigail, δύκολα μπορεί κάποιος να τις ξεχωρίσει. 
"Μοιάζουν τόσο πολύ που δε μπορούσαμε να τις ξεχωρίσουμε! Ευτυχώς είχαν διαφορετικά χρώματα σκουλαρίκια και καταλαβαίναμε ποια είναι ποια από εκεί!" 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας