Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-06-12 14:37:23 +0300 Δοκιμάσαμε τη νέα πιπίλα Space της NUK Δοκιμάσαμε τη νέα πιπίλα Space της NUK

Δοκιμάσαμε τη νέα πιπίλα Space της NUK

Δοκιμάσαμε τη νέα πιπίλα Space της NUK 470 900
Δοκιμάσαμε τη νέα πιπίλα Space της NUK

Πιπίλα- μια λέξη που απασχολεί κάθε μαμά. Το να βρεις τη σωστή, αυτή που θα δεχθεί το μωρό σου, είναι μια δύσκολη αποστολή. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν σε αυτό το κυνήγι θησαυρού- πιπίλας δοκιμάσαμε τη νέα και πρωτοποριακή πιπίλα NUK Space πριν από σένα, για εσένα, που θες να επιλέξεις την καλύτερη για το μωράκι σου!

Πολλές μαμάδες απογοητεύονται μετά από την αγορά μιας πιπίλας, καθώς τα μωρά τους δεν την δέχονται! Με τις πιπίλες NUK Space, όμως, οι πιθανότητες μάλλον είναι με το μέρος μας, αφού είναι ιδανικές για να ικανοποιήσουν την ανάγκη πιπιλίσματος του μωρού, σίγουρα καλύτερα από το δάχτυλο του, αλλά και από πολλές άλλες πιπίλες, και έχει αποδειχθεί ότι τις αποδέχονται το 95% των μωρών.

Και αν θηλάζω; Μπορεί η πιπίλα να μπερδέψει το μωρό μου και να του προκαλέσει σύγχυση θηλών;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού οι πιπίλες NUK Space είναι σχεδιασμένες με πρότυπο τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό, και έτσι τη δέχονται και τα μωράκια που θηλάζουν, χωρίς να δημιουργείται καμία σύγχυση.

Επιπλέον, το επίπεδο και στενό σχήμα της πιπίλας εφαρμόζει τέλεια στο στόμα του μωρού αλλά αφήνει και αρκετό χώρο για να μπορεί η γλώσσα του να πραγματοποιεί ελεύθερα τις φυσικές θηλαστικές κινήσεις.  Έτσι μειώνεται η πίεση στην γνάθο και στα δόντια του, και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να προκαλέσει οδοντικά προβλήματα.

Τώρα μάλλον σκέφτεσαι ότι τα μωράκια μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις, επομένως μετά από λίγους μήνες οι πιπίλες δεν θα εφαρμόζουν καλά στην γνάθο. Οι πιπίλες NUK Space έχουν την λύση και γι αυτό, αφού βγαίνουν σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Τι καλύτερο από μια πιπίλα που μεγαλώνει μαζί με το μωρό μας;

 

 

Και αν το μωράκι σου έχει ευαίσθητο δέρμα θα έχεις ακούσει ότι η πιπίλα δεν είναι ιδανική επιλογή. Όμως χάρη στις εξαιρετικά φαρδιές οπές εξαερισμού, οι NUK Space  έρχονται σε ελάχιστη επαφή με το δέρμα και επιτρέπουν την μέγιστη κυκλοφορία αέρα. Το δέρμα του μωρού λοιπόν αναπνέει ελεύθερα και δεν ερεθίζεται.

Τώρα μπορείς να κάνεις τσεκ σε όλα τα χαρακτηριστικά της λίστας για την ιδανική πιπίλα:

  •  Δεν επηρεάζει τον θηλασμό
  •  Δεν δημιουργεί προβλήματα στη γνάθο και στα δόντια
  •  Δεν ερεθίζει

Ετοιμάσου και εσύ να γίνεις φίλη κολλητή με την τίγρη, το κοάλα, το αρκουδάκι και τη φάλαινα που θα βρεις πάνω στις NUK Space!

Α, και να μην ξεχάσουμε ότι αν τελικά αποφασίσεις να τις αγοράσεις, θα πάρεις μαζί και το σπιτάκι τους, μια πρακτική θήκη, που κάνει εύκολη την αποστείρωση αλλά και την μεταφορά τους!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας