Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-11-01 09:49:12 +0200 Σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών Έκπτωση -20% σε όλα τα LEGO® DUPLO® το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου

Έκπτωση -20% σε όλα τα LEGO® DUPLO® το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου

Έκπτωση -20% σε όλα τα LEGO® DUPLO® το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 470 900
Μην χάσετε την προσφορά σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών.

Με μια μεγάλη προσφορά ξεκινά ο Νοέμβριος για τις μαμάδες καθώς η LEGO® προσφέρει έκπτωση -20% σε όλα τα LEGO DUPLO® αξίας άνω των €19.99. Η προσφορά ισχύει από 1-10 Νοεμβρίου 2017 σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ποια είναι τα LEGO DUPLO®

Ποια μαμά δεν γνωρίζει τα καταπληκτικά LEGO DUPLO®, το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, ειδικά στην νηπιακή ηλικία; Τα σετ κατασκευής LEGO DUPLO® είναι τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για τα μικρά μας καθώς διαθέτουν όλα όσα χρειάζεται ένα παιδί για να ενισχύσει τις κινητικές του δεξιότητες και να αναπτύξει την αντίληψη των σχημάτων και των χρωμάτων. Υπάρχουν επίσης τουβλάκια με αριθμούς και γράμματα, που αποτελεί τον τέλειο τρόπο για την παρουσίαση απλών μαθηματικών εννοιών στα παιδιά.

Τα οφέλη των LEGO DUPLO®

Τα LEGO DUPLO® παρέχουν στα παιδιά ηλικίας 18 μηνών έως 5 ετών την ευκαιρία για διασκέδαση, δημιουργία και παιχνίδι, υποστηρίζοντας παράλληλα τις αναπτυξιακές τους δεξιότητες. Τα διαφορετικά σετ κατασκευών του LEGO DUPLO® προσφέρουν διασκέδαση στα παιδιά και ταυτόχρονα χτίζουν τα θεμέλια για τα βασικά αναπτυξιακά τους βήματα, μεταξύ αυτών κινητικές, γλωσσικές, κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες.

Αναζητήστε τα LEGO DUPLO® σε επιλεγμένα καταστήματα παιχνιδιών! Θα τα λατρέψετε κι εσείς και τα παιδιά σας!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας