Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-09-01 12:14:41 +0300 Γρήγορες και υγιεινές επιλογές για σχολικά σνακ Γρήγορες και υγιεινές επιλογές για σχολικά σνακ

Γρήγορες και υγιεινές επιλογές για σχολικά σνακ

Γρήγορες και υγιεινές επιλογές για σχολικά σνακ 470 900
Τα παιδιά συνηθίζουν και βαριούνται  εύκολα τις επιλογές μας με αποτέλεσμα συχνά να τις απορρίπτουν. 

Η επιλογή του δεκατιανού για το σχολείο, δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγετε. Τα παιδιά συνηθίζουν και βαριούνται  εύκολα τις επιλογές μας με αποτέλεσμα συχνά να τις απορρίπτουν. 
Κι ενώ ως γονείς προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που να είναι υγιεινές, τις περισσότερες φορές απαιτούν πολύ ώρα προετοιμασίας την οποία όπως όλοι ξέρουμε δεν έχουμε το πρωί. Οπότε θέλουμε κάτι καλό και γρήγορο!


-Το κλασικό τοστ ή σάντουιτς με τυρί , ντομάτα και μαρούλι (αποφύγετε τα αλλαντικά, λόγω του ότι αλλοιώνονται από τη ζέστη και είναι «πλούσια» σε αλάτι και συντηρητικά) είναι η πιο ασφαλής επιλογή.
-Σπιτική τυρόπιτα, σπανακόπιτα, κολοκυθόπιτα, που θα έχετε φτιάξει με φρέσκα και υγιεινά υλικά, όπως ελαιόλαδο είναι επίσης μια καλή επιλογή. Θα καταφέρει να σαν βγάλει από τη δύσκολη θέση κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα.
-Το ίδιο ισχύει και για το σπιτικό κέικ, ενώ σε περίπτωση που έχει τελειώσει το ψωμί για τα σάντουιτς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αραβική πίτα με τυρί και λαχανικά η οποία επιπλέον δεν πανιάζει εύκολα.
-Οι μπάρες δημητριακών είναι ένα καλό και ελαφρύ γεύμα για το σχολείο με πολλές επιλογές όσες και οι γεύσεις στις οποίες μπορείτε πλέον να τις βρείτε.
-Εναλλακτικά, για τις ημέρες που δεν υπάρχει πολύς χρόνος για την προετοιμασία του γεύματος είναι ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, μερικά κουλουράκια ή μπισκότα βρώμης και κριτσίνια.
-Οι ξηροί καρποί και τα φρέσκα φρούτα αποτελούν πάντα μια ιδανική επιλογή. Μπορείτε να φτιάξετε ένα γεύμα με στραγγιστό γιαούρτι και ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα (ακόμη και φρέσκα αν καταναλωθεί στα πρώτα διαλείμματα) και βρώμη.
 -Ενώ μια γευστική, πολύ υγιεινή και γλυκιά τροφή που θα αρέσει στα παιδιά είναι το παστελάκι με μέλι 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας