Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-05-03 10:05:32 +0300 Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τη LEGO®! "Μαμά, θες να παίξουμε;"

"Μαμά, θες να παίξουμε;"

"Μαμά, θες να παίξουμε;" 470 900
Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τη LEGO®!

Ποια είναι η αγαπημένη λέξη κάθε παιδιού; Μα φυσικά, ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Το παιχνίδι, από τη βρεφική ακόμα ηλικία, είναι απαραίτητο για την υγιή πνευματική και σωματική ανάπτυξη. Τα τελευταία χρόνια, έχει τονιστεί ιδιαίτερα ο εκπαιδευτικός του χαρακτήρας και έτσι εκτός από το συνώνυμο της χαράς και της ξεγνοιασιάς, το παιχνίδι γίνεται και ένα πολύτιμο εργαλείο για να βοηθήσουμε το παιδί μας να ανακαλύψει τον κόσμο.

Δημιουργικότητα, φαντασία, γνώση, κοινωνικοποιήση. Τέσσερις λέξεις που εμπεριέχουν την ουσία του παιχνιδιού!

Το παιχνίδι είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παιδί και στο περιβάλλον καθώς θέτει τα θεμέλια προκειμένου να αναπτύξει επικοινωνία με τους γύρω του και να κατανοήσει τον κόσμο. Παίζοντας, τα παιδιά αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, επινοούν ιστορίες και ταξιδεύουν στον χρόνο και σε μέρη, γνωστά και άγνωστα. Ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, τις προτιμήσεις τους, τα ταλέντα τους και μαθαίνουν να συνυπάρχουν και να επικοινωνούν. Το παιχνίδι γίνεται κίνητρο για να δοκιμάσουν το καινούριο, το άγνωστο και τα νέα αυτά ερεθίσματα αυξάνουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους. 

Χωρίς πολλά λόγια, το παιχνίδι είναι το Α και το Ω στη ζωή ενός παιδιού! Και επειδή στις μέρες μας ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος, το Babyspace και η LEGO® θα σας κρατήσουν συντροφιά τις επόμενες εβδομάδες με 8 ιδιαίτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε και στο σπίτι με το μικρό σας!

Μείνετε συντονισμένοι! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας