Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-12-09 16:26:15 +0200 Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο! Ένα ξεχωριστό Advent Calendar αφιερωμένο στο μωρό σας από τη MAM!

Ένα ξεχωριστό Advent Calendar αφιερωμένο στο μωρό σας από τη MAM!

Ένα ξεχωριστό Advent Calendar αφιερωμένο στο μωρό σας από τη MAM! 470 900
Μαγικά Χριστούγεννα! Στολισμός, μυρωδιές από μελομακάρονα και κουραμπιέδες, οικογενειακά τραπέζια, η αναμονή του Άη- Βασίλη...

Αυτές οι αναμνήσεις από τα παιδικά μας Χριστούγεννα μένουν για πάντα μαζί μας και μας συντροφεύουν στην προετοιμασία των Χριστουγέννων με τα δικά μας παιδιά!

Τι κάνει όμως ακόμη πιο όμορφη την αναμονή της εορταστικής περιόδου; Τα δώρα και οι εκπλήξεις! Αυτή είναι και η ουσία των ημερολογίων αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα, ή αλλιώς advent calendars, τα οποία πλέον υπάρχουν παντού και σε όλες τις μορφές. Ψάξαμε και βρήκαμε το πιο ξεχωριστό advent calendar που ετοίμασε και φέτος η ΜΑΜ.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πούμε είναι ότι η ηλεκτρονική του μορφή κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα. Ξέρουμε ότι ως νέα μαμά δεν έχεις πολύ χρόνο να διαθέσεις. Τι θα έλεγες λοιπόν αν αφιέρωνες απλώς 1 λεπτό κάθε μέρα, όσο χαζεύεις με το μωράκι σου τα φωτάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, για να ανακαλύψετε όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα;

24 παραθυράκια, 1 για κάθε μέρα του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα, σε περιμένουν να τα ανοίξεις και να κερδίσεις δώρα, όπως χειμωνιάτικες πιπίλες, τον Max, το βατραχάκι, και άλλα προϊόντα MAM.

Πώς μπορώ να μετρήσω και εγώ αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα μαζί με τη MAM;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπες στο Facebook της MAM Hellas  και ακολούθησε τον σύνδεσμο στο post της ημέρας. Θα βρεθείς στο Ημερολόγιο με τα παραθυράκια! Άνοιξε το παραθυράκι της  κάθε μέρας, απάντησε σωστά σε μια ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα MAM και διεκδίκησε το δώρο της ημέρας, που θα κάνει τα φετινά σας Χριστούγεννα πιο χαρούμενα.

Α, και μην βιαστείς να ανοίξεις τα παραθυράκια των επόμενων ημερών! Η μαγεία βρίσκεται στις μικρές καθημερινές εκπλήξεις που κρύβει το ημερολόγιο.

...Και κάπως έτσι η αναμονή για τον Άη Βασίλη γίνεται πιο γλυκιά από ποτέ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας