Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-07-12 15:22:11 +0300 Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή στο θηλασμό Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή στο θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή στο θηλασμό

Ένα διαδικτυακό Μasterclass για τη διατροφή στο θηλασμό 470 900
Η διατροφολόγος Γεωργία Ζιώγου στο νέο της masterclass στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Myparenthood.gr μιλά για τη διατροφή στο θηλασμό

 

Στο Masterclass "Διατροφή στον θηλασμό ", με τη διατροφολόγο Γεωργία Ζιώγου περιγράφει αναλυτικά το σημαντικό ρόλο της διατροφής το διάστημα του θηλασμού, την σημασία του θηλασμού και μαθαίνουμε να αποφεύγουμε μύθους και διατροφικές παγίδες. Πιο συγκεκριμένα η διατροφολόγος θα περιγράψει τη σύσταση και θρεπτικά συστατικά μητρικού γάλακτος, τις διατροφικές ανάγκες μητέρας αλλά και τις διατροφικές συνήθειες που μπορεί να επηρεάζουν το θηλασμό. 

 

Φεύγοντας από το Masterclass διατροφής, οι νέοι γονείς θα γνωρίζουν ποια τρόφιμα και βότανα είναι γαλακτοπαράγωγα και πως η διατροφή της θηλάζουσας μητέρας μπορεί να επηρεάσει το βρέφος. 

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια του Masterclass 

 

Η Γεωργία Ζιώγου γεννήθηκε στη Μπολόνια της Ιταλίας, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Απέκτησε το πρώτο της πτυχίο στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 2007, ενώ το 2013 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο της στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας από το τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα Θεσσαλίας. Υπήρξε βοηθός καθηγητή σε 4 εργαστηριακά μαθήματα του Τ.Ε.Ι. αποκτώντας εμπειρία σε εργαστηριακές αναλύσεις, ενώ πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας σε κλινικά περιστατικά.

 

 

Στόχος της; Nα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό.

 

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο masterclass ακολουθήστε τον σύνδεσμο: myparenthood.gr

 

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας