Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-14 22:59:20 +0300 Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες. Ηρώ: “Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου απ’ τη δασκάλα του”

Ηρώ: “Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου απ’ τη δασκάλα του”

Ηρώ: “Χρειάστηκε να προστατέψω τον γιο μου απ’ τη δασκάλα του” 470 900
Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μονογονεϊκές οικογένειες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε την εκπομπή “Στούντιο 4” και μίλησε για τους σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα της, το πτυχίο νοσηλευτικής που πήρε πριν από 2 χρόνια, καθώς και τον γιο της.


 

Νομίζω ότι δεν πρέπει να συμβουλεύουμε σε τίποτα τα παιδιά μας, η ζωή δείχνει τον δρόμο. Τα παιδιά μαθαίνουν από αυτά που βλέπουν όχι από αυτά που ακούν. Ας του λες εσύ “μην καπνίζεις”, άμα σε βλέπει και καπνίζεις; Είναι άτοπο και άσκοπο” είπε, αρχικά, για τον 20χρονο Γιώργο.

 

Νομίζω ότι γιος μου με τοποθέτησε απέναντι στη ζωή, βρέθηκα απέναντι στη ζωή και τον εαυτό μου και είπαΤι είναι αυτό που θέλεις να βλέπει το παιδί σου;”. Έτσι έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, δεν ξέρω. Άλλαξα κάποια πράγματα στη ζωή μου λόγω του γιου μου, έγινα πολύ επιλεκτική ως προς τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, ξεσκαρτάρισα, πρόσεχα τις σχέσεις μου. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάνεις ένα παιδί, δεν ελέγχεις εσύ πια το κλειδί που θα βάλεις στην πόρτα” αποκάλυψε η Ηρώ. 

Συνέχισε αναφέροντας : “Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια κουραζόμουν πάρα πολύ. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνος σου στην Ελλάδα είναι μία διαδικασία επίπονη, δύσκολη, μην ξεχνάς ότι εγώ το έζησα πριν 20 χρόνια που σημαίνει ότι είχα και κοινωνικούς φραγμούς. Όχι από το κοινωνικό σύνολο! Από τα χαρτιά, την καθημερινότητα, τα υπουργεία. Δεν διανοείσαι! Ένας άλλος κόσμος. Δεν επέβαλα τίποτα, ακολουθούσα τους κανόνες με υπομονή και έλεγα “Δεν πειράζει, θα περάσει και αυτό”. Ήταν ένα μάθημα για μένα και για όλους”.


 

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε από καρδιάς για την καχυποψία που δεχόταν συστηματικά ως μια μόνη μητέρα: “Χρειάστηκε να βγάλω ξανά το διαβατήριο του γιου μου γιατί το απέρριψαν την πρώτη. Ποτέ δεν σου λένε τον λόγο. Απορρίφθηκε την πρώτη φορά και έπρεπε να ξανακάνω τη διαδικασία. Ήταν ένα μάθημα για τους ανθρώπους εκεί, ότι δεν υπάρχει λόγος τόσης μεγάλης καχυποψίας απέναντι σε έναν γονιό που είναι μόνος του. Μου ζητούσαν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά. Αντιλαμβάνομαι τις δικλείδες ασφαλείας που προσπαθούν να κρατήσουν, απλά μερικές φορές είναι και ο τρόπος”.


 

Έπειτα η ίδια μίλησε για την αξία της παιδείας: “Θέλεις να είμαι ειλικρινής; Θα το πω για πρώτη φορά. Ναι, χρειάστηκε να τον προστατεύσω και δυστυχώς όχι από τους συμμαθητές του αλλά από δασκάλους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα”.


 

Χρειάστηκε στην Α’ Δημοτικού να τον προστατεύσω από την ίδια του τη δασκάλα, η οποία για κάποιον λόγο αποφάσισε ότι δεν συμπαθούσε τον Γιώργο. Για δικό της λόγο. Δεν κάνεις τίποτα στην αρχή. Μέχρι που έκανα κάτι και έφτασα μέχρι την Πρωτοβάθμια” εξήγησε.

 

Λέω δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι σε κάθε χώρο υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Υπάρχουν και εξαιρετικοί δάσκαλοι, όπως του έτυχαν του Γιώργου τα επόμενα χρόνια. Ο Γιώργος πέρασε δύσκολα και γύριζε κάθε μεσημέρι στο σπίτι με κλάματα στην Α’ δημοτικού. Το λύσαμε, αλλά δεν έπαυε να έχει δημιουργηθεί ένα προηγούμενο αρνητικό για τον Γιώργο“ κατέληξε η Ηρώ.

 

 

 Μπράβο στην Ηρώ, που μίλησε για τα προσωπικά της ζητήματα ανοιχτά και μοιράστηκε πράγματα που συναντούν καθημερινά και άλλες οικογένειες στη χώρα μας.  

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας