Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-10-24 12:16:45 +0300 Trends διακόμησης για το δωμάτιο του μωρού σύμφωνα με το Etsy Τα φετινά κορυφαία trends διακόσμησης για βρεφικά δωμάτια

Τα φετινά κορυφαία trends διακόσμησης για βρεφικά δωμάτια

Τα φετινά κορυφαία trends διακόσμησης για βρεφικά δωμάτια 470 900
Trends διακόμησης για το δωμάτιο του μωρού σύμφωνα με το Etsy

Η δημιουργία του βρεφικού δωματίου είναι μία από τις πιο δημιουργικές διαδικασίες. Είναι εκεί για την απολαύσετε και να φτιάξετε για το μωρό σας ένα όμορφο μικρόκοσμο, και μεταξύ μας, τις πρώτες εικόνες του κόσμου του.

Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό! Τόσο για το μωρό όσο και για εσάς, αφού το βρεφικό δωμάτιο εκφράζει και λίγο τις δικές σας στιλιστικές ανησυχίες. Άλλωστε ο ερχομός του παιδιού μας είναι κι αυτός μία ευκαιρία έκφρασης της αισθητικής μας.

Ειδικά εάν είστε λάτρης της διακόσμησης και των deco trends η δημιουργία του βρεφικού δωματίου θα είναι για εσάς μία όμορφη ανάμνηση ζωής.

Για εσάς του deco lovers, το γνωστό διαδυκτιακό Etsy Shop, δημοσίευσε τα επικρατέστερα διακοσμητικά trends, σύμφωνα πάντα με τις αγορές των πελατών της.

Πάρτε λοιπόν ιδέες!

Vintage αντικείμενα 

To Εtsy δηλώνει αύξηση 250% σε πωλήσεις σε αντικείμενα με vitage αισθητική. 

Βρείτε το εδώ 

 

Τα mini stuffed ζωάκια φάρμας 

Το trend Επιστροφή στην 'Αγρια Δύση κάνει την παρουσία του αισθητή και στα παιδικά παιχνίδια! 

Βρείτε το εδώ 

 

Χειροποίητα baby mobiles με λουλούδια 

Μεγάλη ζήτηση έχουν τα χειροποίητα, όλο μεράκι mobiles για τη βρεφική κούνια. Φτιαγμένα από "φυσικά" υλικά ξεχωρίζουν στο δωμάτιο του μωρού σας. 

Βρείτε το εδώ

 

Η λάμπα τέντα του τσίρκου

Το τσίρκο ως θέμα ανέβηκε σε ένα ποσοστό πωλήσεων 70%. Λάμπες και αντικείμενα που θυμίζουν το παραδοσιακό τσίρκο είναι στην κορυφή των baby deco trends. 

 

Bρείτε το εδώ 

 

Φώτα νυκτός με το ονοματάκι του!

Αυτό το πρωτότυπο αντικείμενο που έρχεται σε εσάς κατόπιν παραγγελείας με το όνομα του παιδιού σας είναι πραγματικά υπέροχο και το έχουν ήδη αγαπήσει πολλοί γονείς. 

Βρείτε το εδώ 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας