Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-27 11:37:17 +0200 Μαμά γίνεται viral γιατί σε αεροπορικό ταξίδι, άφησε το μωρό της στην οικονομική θέση και πήγε business! Στο Τικ Τοκ: Μαμά αφήνει το μωρό της στην economy για να ταξιδέψει business class

Στο Τικ Τοκ: Μαμά αφήνει το μωρό της στην economy για να ταξιδέψει business class

Στο Τικ Τοκ: Μαμά αφήνει το μωρό της στην economy για να ταξιδέψει business class 470 900
Μαμά γίνεται viral γιατί σε αεροπορικό ταξίδι, άφησε το μωρό της στην οικονομική θέση και πήγε business!

Μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο εξήγησε ότι άφησε την κόρη της στην οικονομική θέση με τον φίλο της, ενώ εκείνη ταξίδεψε στην business class! Συγκέντρωσε άπειρα αρνητικά σχόλια όταν αναρωτήθηκε αν ήταν «φρικτό» να το κάνει!

Η γυναίκα επέλεξε την business class για την πτήση 11 ωρών από το Παρίσι στο Λος Άντζελες, ενώ το 11 μηνών μωρό και ο φίλος της κάθονταν στην οικονομική, σύμφωνα με το βίντεο TikTok που καταγράφει την πτήση.

«Είμαι δηλαδή τόσο φρικτή που τους άφησα και τους δύο στην οικονομική θέση;» Η Ellis Cochlin έγραψε στη λεζάντα του βίντεο της που περιγράφει λεπτομερώς την πτήση.

«Ήταν η μόνη μου ευκαιρία να κάνω μια πτήση χωρίς το για μωρό και την πήρα, τι θα έκανες;» ρώτησε τους 22,5 χιλιάδες followers της.

«Η σκέψη να κάνω μια πτήση χωρίς μωρό ήταν σαν μουσική στα αυτιά μου», είπε στο βίντεο. «Αγαπώ  το κορίτσι μου με όλη μου την καρδιά, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι εύκολο να πετάξετε μόνοι σας για μεγάλες αποστάσεις με ένα μωρό».

 

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 350.000 προβολές μέχρι στιγμής, προκάλεσε συζήτηση για την απόφασή της.

Σίγουρα είναι δύκολο να της απαντήσουμε στην ερώτησή της. Όχι δεν είναι εύκολο! 

@ellcochlin Am I horrible for leaving them both in economy??It was my only opportunity to have a baby free flight and I took it, what would you do? #flying #businessclass #longhaul #traveltiktok #luxurytravel ♬ original sound - A

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας