Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-10-18 15:51:21 +0300 H παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία και τα like έπεσαν βροχή! Mπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το μωρό της φωτογραφίας;

Mπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το μωρό της φωτογραφίας;

Mπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το μωρό της φωτογραφίας; 470 900
H αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει και πολύ!

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία από όταν ήταν 10 μηνών!

Φυσικά οι φίλοι της ξετρελάθηκαν και άρχισαν να τις λένε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε! 

"Κουκλιτσα από τότε!!!!!! / Από μικρή κουκλιτσα / Η ομορφιά από τότε!!!!"

 

💕🌸🌺 10 μηνών μωράκι ήμουν!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις


Η Αντωνία Καλλιμούκου που πέρυσι βρισκόταν στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη είχε δείξει ξανά φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και συγκεκριμένα από τα βαφτίσια της. 
 

 

Φέτος η Αντωνία Καλλιμούκου ετοιμάζεται για το "junior music stars" με το Γιώργο Θεοφάνους, την Ευριδίκη, το Βουρλιώτη, το Γιάννη Βαρδή και την Ευγενία Μανωλίδου που θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ


Ενώ τα πρωινά της τα περνά παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα στο ραδιόφωνο της Λάμψης από τη συχνότητα 92,3 .
 

 

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει γράψει και παιδικό βιβλίο με τίτλο Το ζαχαρωτό χωριό και τα χαμένα παραμύθια, από τις εκδόσεις τετράγωνο. 

Στο χωριό αυτό όλα είναι φτιαγμένα από ζαχαρωτά! Ένα ξεφύλλισμα στις σελίδες και θα γλυκαθεί η ψυχή σας! Τα παιδιά ζουν ευτυχισμένα εκεί, καθώς απολαμβάνουν την ομορφιά του τόπου, τα μαγικά του παιχνίδια και τις υπέροχες πεταλούδες που... μιλούν ανθρώπινα! Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η ευτυχία αυτή θα κρατήσει αιώνια, ξαφνικά αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για το Ζαχαρωτό Χωριό!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας