Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-15 15:55:40 +0300 Εμείς βρήκαμε για εσάς τις πιο μοναδικές χειροποίητες κάρτες για να φτιάξετε παρέα με τους μικρούς σας ήρωες Γιορτή του πατέρα: Πάμε να του φτιάξουμε μια όμορφη κάρτα!

Γιορτή του πατέρα: Πάμε να του φτιάξουμε μια όμορφη κάρτα!

Γιορτή του πατέρα: Πάμε να του φτιάξουμε μια όμορφη κάρτα! 470 900
Εμείς βρήκαμε για εσάς τις πιο μοναδικές χειροποίητες κάρτες για να φτιάξετε παρέα με τους μικρούς σας ήρωες!

Κυριακή 20 Ιουνίου, η Γιορτή του Πατέρα. Μία γιορτή που για πολλά χρόνια βρισκόταν στην αφάνεια και δεν της δινόταν η πρέπουσα προσοχή. Η γιορτή του πατέρα τα τελευταία χρόνια, κερδίζει όλο και περισσότερη δημοσιότητα. Οι οικογένειες βρίσκουν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους “μπαμπάδες” τους περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί, ανταλλάσσοντας δώρα ή λέγοντας  ένα όχι και τόσο δεδομένο ευχαριστώ.

 

Εμείς βρήκαμε για εσάς τις πιο μοναδικές χειροποίητες κάρτες για να φτιάξετε παρέα με τους μικρούς σας ήρωες! 

 

1) Κάρτα σε μέγεθος τσέπης για να χωράει στο πορτοφόλι του μπαμπά και να την έχει πάντα μαζί του.

2) Η αγαπημένη φιγούρα ή ήρωας του παιδιού, παρέα με ένα αυτοσχέδιο αερόστατο, μαρτυρούν τις υπερδυνάμεις του μπαμπά.

3) Παλιά χαρτόνια και εφημερίδες μπορούν να δημιουργήσουν έναν πολύ όμορφο καμβά για την κάρτα σας. Μην ξεχνάτε μπορείτε να κόψετε γράμματα, συλλαβές, χρώματα και σχέδια για να φτιάξετε την κάρτα όπως θέλετε. 

4) Κάρτα και ανθοδέσμη, δύο σε ένα. Ότι βρείτε από τον κηπάκο ή το μπαλκόνι σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για να δημιουργήσετε αυτή τη μοναδική κάρτα.

 

5) Ποιος θα κερδίσει άραγε το λαχείο που λέει - ''Θα κάνω εγώ όλες τις δουλειές, για να ξεκουράσω τον μπαμπά σήμερα''; Μία λίστα με όλα όσα απολαμβάνει ο μπαμπάς μπορεί να βρίσκεται μέσα σε αυτό τον πάκο λαχείων, που περισσότερο δώρο είναι παρά κάρτα!

 

6) Δύο πράγματα είναι μοναδικά σε αυτό τον κόσμο, τα δακτυλικά μας αποτυπώματα και η αγάπη που έχουμε στον μπαμπά! 

7) Παλιές κορδέλες, σπάγκος, σχοινιά ή ακόμα και παλιά αντικείμενα μπορούν να δημιουργήσουν την πιο όμορφη κάρτα. Βασικό συστατικό δεν είναι άλλο από την ατελείωτη φαντασία ένα παιδικού μυαλού.

 

photos via: www.parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας