Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-10-21 14:16:11 +0300 Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά έμαθαν 48 ώρες πριν γίνουν γονείς πως θα αποκτήσουν παιδί

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά έμαθαν 48 ώρες πριν γίνουν γονείς πως θα αποκτήσουν παιδί

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά έμαθαν 48 ώρες πριν γίνουν γονείς πως θα αποκτήσουν παιδί 470 900
Πάντα αυτές οι ιστορίες γεννούν ερωτήσεις για το πως γίνεται κάποιος να μην ξέρει πως περιμένει μωρό, είναι αλήθεια ή πρόκειται για ψεύτικη είδηση;

H 23χρονη Πέιτον Στόβερ από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, έμαθε μόλις 48 ώρες πριν γεννήσει ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η 23χρονη μόλις ξεκίνησε να διδάσκει και δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. ;Ένιωθε λίγο διαφορετικά και πιο κουρασμένη, όμως πίστευε ότι το εργασιακό άγχος την κουράζει υπερβολικά. 

 

H ίδια επισκέφθηκε τον γιατρό της όταν παρατήρησε την εξής αλλαγή πάνω της. Τα πόδια της είχαν πρηστεί. Όταν εν τέλει ο γιατρός την εξέτασε, όλες οι απορίες λύθηκαν. Ο γιατρός ζήτησε από το νεαρό ζευγάρι να ξανακάνει τεστ εγκυμοσύνης. Το τεστ προς έκπληξή τους βγήκε θετικότατο και η νεαρή δασκάλα έσπευσε να κανονίσει τον υπέρηχο για να μάθει τι συμβαίνει ακριβώς. 

 

Έγινε επείγουσα καισαρική τομή και το αγοράκι, που ονομάστηκε Kash, γεννήθηκε 10 εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις 4 κιλά, σύμφωνα με το KETV. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η δασκάλα αντιμετώπισε προεκλαμψία, η οποία είναι μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης που οδηγεί σε υψηλή αρτηριακή πίεση.

 

Ήταν τυχερή που επισκέφθηκε το νοσοκομείο καθώς η υγεία της βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν το γνώριζε. 

 

Η 23χρονη μητέρα και ο φίλος της, Τράβις Κόστερς είπαν πως δεν το πιστεύουν ακόμα, είναι σαν να απέκτησαν παιδί μέσα σε 15 λεπτά και τώρα θέλουν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. 

 

Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας