Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-04-10 15:28:55 +0300 6 tips για να οργανώσετε ένα τέλειο διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων για το παιδάκι σας 6 tips για να οργανώσετε ένα τέλειο διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων για το παιδάκι σας

6 tips για να οργανώσετε ένα τέλειο διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων για το παιδάκι σας

 6 tips για να οργανώσετε ένα τέλειο διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων για το παιδάκι σας 470 900
Με την πανδημία του COVID-19, πολλές μαμάδες χρειάστηκε να ακυρώσουν τα πάρτι γενεθλίων των μικρών τους.

Ενώ εμείς καταλαβαίνουμε τη σημασία της κοινωνικής αποστασιοποίησης , μπορεί να είναι δύσκολο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τα μικρά παιδιά να κατανοήσουν την έννοια του να μην έχουν τους φίλους τους για να γιορτάσουν την ιδιαίτερη αυτή μέρα μαζί τους. Πώς να τους εξηγήσουμε ότι οι φίλοι και η οικογένεια εξακολουθούν να τους αγαπούν, αλλά δεν μπορούν να είναι κοντά τους; Για αυτό η καλύτερη λύση είναι να οργανώσουμε ένα διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων.

Δείτε πώς μπορείτε να οργανώσετε με επιτυχία ένα διαδικτυακό πάρτι γενεθλίων για παιδιά όταν βρίσκεστε σε καραντίνα:

1. Ορίστε μια ημερομηνία

Κατ 'αρχάς, θέλετε να προγραμματίσετε μια ώρα που θα βολεύει την οικογένεια σας και τους φίλους σας να συμμετέχουν στη βιντεοκλήση. Υπάρχουν πάρα πολλέ πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, αλλά το Zoom , το FaceTime , το Google Hangouts και το Skype είναι τα αγαπημένα μας.

Εάν πιστεύετε ότι μια κλήση βίντεο μπορεί να είναι αγχωτική για το παιδί σας, αφιερώστε συγκεκριμένο χρόνο σε κάθε φίλο και μέλος της οικογένειας αντί να φιλοξενήσετε ένα τεράστιο διαδικτυακό hangout. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να συμπεριλάβετε, μπορείτε να τα προγραμματίσετε όλα την ίδια ημέρα ή καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας των γενεθλίων του μικρού σας, για να διατηρήσετε το εορταστικό κλίμα.

Μόλις συνδεθείτε με τους επισκέπτες σας, τραγουδήστε όλοι μαζί το "Χρόνια Πολλά" στον μικρό εορτάζοντα.

2. Διακοσμήστε το φόντο του δωματίου

Ζητήστε από τους φιλοξενούμενους να αποφασίσουν που θα κάθονται όταν συμμετέχουν στη βιντεοκλήση και ζητήστε να έχουν διακοσμήσει το φόντο εορταστικά. Εάν δεν έχουν διακοσμητικά πάρτι γύρω τους, δώστε τους μερικές φωτογραφίες που μπορούν να εκτυπώσουν με τους αγαπημένους χαρακτήρες του παιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί θα διαπιστώσει ότι παρά την απόσταση, όλοι στον κύκλο του εξακολουθούν να γιορτάζουν την ιδιαίτερη μέρα του.

Όσο για το σπίτι σας, επιλέξτε ένα θέμα που επικεντρώνεται γύρω από το ενδιαφέρον του παιδιού σας και βάλτε όση περισσότερη φαντασία μπορείτε. Ο στόχος είναι να κάνετε το παιδί σας να αισθάνεται ξεχωριστό και να το ενθουσιάσετε για το ένα ακόμη έτος γύρω από τον ήλιο που έρχεται.

Εαν θέλετε μια καταπληκτική ιδέα για έμπνευση, μπορείτε να επιλέξετε τη θεματική Καραντίνα για να διακοσμήσετε το δωμάτιο, όπως και η παρακάτω μαμά!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🄺🅈🄻🄸🄴 (@kylienajjar_) on

 

 

3. Βάλτε τον αγαπημένο του χαρακτήρα να του στείλει ένα βίντεο

Παρόλο που ο Spiderman ή η Elsa ενδέχεται να μην είναι σε θέση να κάνουν μια φυσική εμφάνιση στα γενέθλια του παιδιού σας, μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία που παρέχει αυτές τις υπηρεσίες και να ρωτήσετε αν οι χαρακτήρες θα ήθελαν να στείλουν στο παιδί σας ένα βιντεομήνυμα. Και αφού η φυσική τους παρουσία δεν είναι απαραίτητη, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε εταιρεία που παρέχει αυτή την υπηρεσία - δεν περιορίζεστε πλέον μόνο σε ό, τι είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας!

4. Γίνετε δημιουργικοί με το φαγητό

Αφήστε το παιδί σας να διαλέξει το ονειρικό γεύμα του. Εάν ρωτάτε το παιδί σας: "Αν θα μπορούσατε να φάτε οτιδήποτε θέλετε για δείπνο, τι θα ήταν;" και απαντούν με, "Ένα παγωτό, κέικ σοκολάτας, ζελεδάκια, και φράουλες με σαντιγύ." Τότε ακολουθήστε τις οδηγίες τους! Μπορεί να είναι ανθυγιεινό, αλλά είναι μόνο ένα γεύμα, μία μέρα το χρόνο.

5. Διοργανώστε ένα εορταστικό κυνήγι θησαυρού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνετε δημιουργικοί με αυτό. Μπορείτε να κρύψετε μικρά δώρα μέσα στο σπίτι ή στην αυλή και να δώσετε στο παιδί σας στοιχεία για το πως να βρει το καθένα από αυτά. Εάν στο παιδί σας αρέσουν οι πειρατές, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χάρτη θησαυρού για να βρεί τα δώρα του. Γίνετε δημιουργικοί με αυτό και κάντε το όσο πιο διασκεδαστικό γίνεται.

6. Ζητήστε από τους γείτονές σας + τους αγαπημένους σας να δημιουργήσουν εορταστικές πινακίδες

Καλέστε τους γείτονές σας και ζητήστε τους να κάνουν ευχάριστες πινακίδες γενεθλίων που θα εμφανίζονται στα μπροστινά παράθυρά τους. Σε μια προγραμματισμένη ώρα, πάρτε το παιδί σας για μια βόλτα και ζητήστε να βγουν όλοι οι γείτονες στα μπαλκόνια τους για να του ευχηθούν ευτυχισμένα γενέθλια από μακριά καθώς περπατούν. Εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου οι γείτονές σας βρίσκονται μακριά ή δεν τους γνωρίζετε πολύ καλά, συντονίστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και κάντε μια μικρή διαδρομή με το αμάξι (σε ασφαλή απόσταση).

 

Πηγή: Motherly

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας