Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-03-25 11:22:30 +0200 Πώς θα καταφέρω να δουλέψω από το σπίτι, φροντίζοντας ταυτόχρονα το μωρό μου; Πώς θα καταφέρω να δουλέψω από το σπίτι, φροντίζοντας ταυτόχρονα το μωρό μου;

Πώς θα καταφέρω να δουλέψω από το σπίτι, φροντίζοντας ταυτόχρονα το μωρό μου;

Πώς θα καταφέρω να δουλέψω από το σπίτι, φροντίζοντας ταυτόχρονα το μωρό μου; 470 900
Εάν είσαι νέα μαμά που τώρα αναγκαστικά δουλεύεις από το σπίτι ξέρουμε ότι η νέα καθημερινότητα επηρεάζει εσένα πιο πολύ από όλους. Για αυτό μαζέψαμε μερικές συμβουλές αποκλειστικά για εσένα!

Πρωϊνό ξύπνημα, δουλειά, λίγος καφές, απάντηση στα emails, «α! Ξύπνησε» , προετοιμασία γεύματος, θηλασμός, διάβασμα παραμυθιού, παιχνίδια, λίγη δουλειά ακόμη, «μην κλαίς αγάπη μου»,  λίγη δουλειά ακόμη, «να, πήγαινε στον μπαμπά», λίγη δουλειά ακόμη, «έλα πάλι σε μένα», ώρα για μεσημεριανό, «ορίστε το αγαπημένο σου παιχνίδι», λίγη δουλειά ακόμη, 15 νέα emails, προετοιμασία βραδινού, «πρέπει και να καθαρίσω κάποια στιγμή», βιντεοκλήση με τον παππού και τη γιαγιά, «μήπως να έκανα λίγη γυμναστική;», λίγη δουλειά ακόμη, ο τελευταίος καφές της ημέρας, βραδινό, μπανάκι, ώρα για ύπνο!

Εάν είσαι νέα μαμά που τώρα αναγκαστικά δουλεύεις από το σπίτι, ξέρουμε ότι μόλις κάναμε μια βουτιά στις σκέψεις σου. Ξέρουμε ότι η νέα καθημερινότητα επηρεάζει εσένα πιο πολύ από όλους. Ξέρουμε ότι κάθε βράδυ σκέφτεσαι πως θα καταφέρεις να οργανώσεις το πρόγραμμά σου την επόμενη μέρα. Για αυτό μαζέψαμε μερικές συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη.

Αρχικά, κανείς δεν περιμένει από εσένα να είσαι η τέλεια μητέρα αυτή την περίοδο. Ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζεις και ζήτησε βοήθεια από τον άντρα σου ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Εάν χρειάζεται να παρευρεθείς σε κάποιο online meeting βάλε το μικρόφωνό σου στη σίγαση για το χρονικό διάστημα που δεν μιλάς εσύ. Έτσι δεν θα υπάρχουν παρεμβολές από κλάματα ή παιδικές φωνούλες. Τέλος, εκμεταλλεύσου αυτό που οι μαμάδες μεγαλύτερων παιδιών δεν μπορούν, δηλαδή τους υπνάκους του μωρού σου και προσπάθησε να βγάλεις περισσότερη δουλειά εκείνη την ώρα!

Ταυτόχρονα όμως μπορείς να προμηθευτείς και κάποια προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητά σου. Και αν χρειάζεσαι και έναν παραπάνω λόγο για να τα παραγγείλεις να σε ενημερώσουμε ότι η MAM Hellas έχει αυτή τη στιγμή έκπτωση 20% και δωρεάν  μεταφορικά για αγορές άνω των 19,00€!

Τι να παραγγείλω για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη;

Ο πιο πολύτιμος σύμμαχος σου σε αυτόν τον αγώνα θα είναι οι πιπίλες. Διάλεξε πιπίλες ορθοδοντικές και φιλικές προς το δέρμα του μωρού, και φυσικά είναι απαραίτητο να έχουν τα πιο γλυκά σχεδιάκια για να σας φτιάχνει η διάθεση. Οι πιπίλες Happy Thoughts της MAM είναι η τέλεια επιλογή, αφού έχουν τα πιο χαρούμενα σχέδια που έχουμε βρει. Μπορείς βέβαια και να υποδεχτείς την άνοιξη μαζί με το μωράκι σου, ακόμη και αν μένετε σπίτι, με τις πιπίλες Hello Spring! Είναι ηλιόλουστες, πολύ χαριτωμένες και με συμμετρικό σχήμα που ταιριάζει απόλυτα στο στοματάκι του μωρού. Μπορείς να τις βρεις σε 2 μεγέθη, για 6+ μηνών και για 16+ μηνών.

 

 

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρόνο μέσα στην ημέρα;

Κάτι που κάνεις κάθε μέρα και σίγουρα σου παίρνει αρκετό χρόνο είναι η προετοιμασία του γεύματος του μωρού σου. Και ξέρουμε ότι η πολτοποίηση φρούτων και λαχανικών όταν έχεις ένα πεινασμένο μωρό που κλαίει και ένα τηλέφωνο, στo οποίo πρέπει να απαντήσεις, δεν είναι πολύ ευχάριστη στιγμή. Για αυτό σου προτείνουμε να προμηθευτείς ένα σετ δοχείων ιδανικό για την αποθήκευση φαγητού και να προετοιμάσεις από το Σαββατοκύριακο κάποια από τα βρεφικά γεύματα της εβδομάδας. Σε αυτή την περίπτωση μια πολύ καλή επιλογή είναι το σετ δοχείων αποθήκευσης και κατάψυξης  της MAM by Primamma . Η κλίμακα μέτρησης περιεχομένου τo κάνει ακόμη πιο λειτουργικό και εύχρηστο. Μπορείς να τα αποθηκεύσεις στην κατάψυξη μέχρι τους -30°C και στη συνέχεια να τα ζεστάνεις στον φούρνο μικροκυμάτων.

Και μετά έρχεται η ώρα του φαγητού...

Πασάλλειμα, κρέμα παντού, αναποδογυρισμένο πιάτο. Η πραγματικότητα μιας μαμάς που προσπαθεί να ταΐσει το μωρό της. Ένα πιατάκι με αντιολισθητική βάση, το οποίο θα κρατάει το μπολ του φαγητού σταθερό είναι απαραίτητο. Έτσι μπορείς να αποφύγεις την ακαταστασία και το πολύωρο καθάρισμα κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας σου. Επίσης το μωρό γίνεται πιο αυτόνομο και μαθαίνει βήμα-βήμα να τρώει μόνο του!

Χρειάζομαι όμως και κάτι διασκεδαστικό για το μωρό μου!

Τώρα που μένετε τόσες ώρες σπίτι με το μωρό χωρίς να βγαίνετε έξω θα χρειαστεί σίγουρα τους φίλους του. Η Lucy, η σαλιγκαρίνα, η Ellie, η μελισσούλα, ο Max, το βατραχάκι και ο Bob, ο χελωνάκος θα του κρατήσουν συντροφιά! Φυσικά αναφερόμαστε στα μασητικά παιχνίδια της MAM. Τα έντονα χρώματά τους βοηθούν στην ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού και είναι πολύ ελαφριά για εύκολο κράτημα. Παίρνουν έναν έξτρα πόντο επειδή είναι χειροποίητα και απόλυτα ασφαλή για το μωρό.

...Και μην ξεχάσεις να βάλεις στο καλάθι σου τα απολυμαντικά μαντηλάκια!

Η απολύμανση έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας μας. Τα απολυμαντικά μαντηλάκια της MAM είναι κατάλληλα για βρεφικά προϊόντα και εξουδετερώνουν βακτηρίδια, ιούς και μύκητες, οπότε είναι απαραίτητο κομμάτι της παραγγελίας σου.

 

 

Honorable Mentions:

? Τα μπιμπερό Easy Start Anti-Colic, τα οποία επιτρέπουν στο μωρό να πίνει ήρεμα, με τον δικό του ρυθμό και μειώνουν τους κολικούς. Γιατί το πιο σημαντικό για να είμαστε ήρεμες αυτή την περίοδο είναι να είναι και το μωράκι μας ήρεμο!

? Ο ηλεκτρικός αποστειρωτής και θερμαντήρας μπιμπερό, για τέλεια αποστείρωση και θέρμανση μπιμπερό σε πολύ λίγο χρόνο.

 

#Μένουμεσπίτι λοιπόν και αφού κάνουμε την παραγγελία μας, παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και σκεφτόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ευγνωμοσύνη για αυτά που έχουμε στη ζωή μας είναι το φάρμακο για όλες τις δυσκολίες!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας