Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-09-16 13:33:16 +0300 Μια μαμά ανακαλύπτει ότι το μητρικό έρχεται σε διάφορα χρώματα και αναρωτιέται γιατί κανένας δεν την είχε προετοιμάσει.

Μια μαμά ανακαλύπτει ότι το μητρικό έρχεται σε διάφορα χρώματα και αναρωτιέται γιατί κανένας δεν την είχε προετοιμάσει.

Μια μαμά ανακαλύπτει ότι το μητρικό έρχεται σε διάφορα χρώματα και αναρωτιέται γιατί κανένας δεν την είχε προετοιμάσει. 470 900
Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν πόσο ξαφνιάστηκε μία νέα μητέρα, η Jo Johnson, όταν διανύοντας την έκτη εβδομάδα θηλασμού, παρατήρησε πως το γάλα της είχε μία απαλή ροζ απόχρωση.

 

Θα έλεγε κανείς πως τον 21ο αιώνα, αν κάτι υπάρχει άφθονο, αυτό είναι η πληροφορία. Βιβλία, περιοδικά, πόστερ, τηλεόραση και φυσικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει τον κόσμο με γνώση. Κάποιες φορές βέβαια η πληροφορία χάνει το νόημα της γιατί είτε δεν είναι έγκυρη, είτε υπάρχει σε τόσο μεγάλη ποσότητα που η μισή χάνεται στη διαδρομή. 

 

Μπορείτε να φανταστείτε λοιπόν πόσο ξαφνιάστηκε μία νέα μητέρα, η Jo Johnson, όταν διανύοντας την έκτη εβδομάδα θηλασμού, παρατήρησε πως το γάλα της είχε μία απαλή ροζ απόχρωση. Αμέσως φώναξε τον άντρα της, ο οποίος την καθησύχασε πως το χρώμα του γάλακτος είναι μια χαρά και δεν είναι ροζ. Πριν όμως πειστεί πως τα μάτια της, την γελούσαν, κάλεσε την αδερφή της, η οποία είναι νοσοκόμα σε παιδιατρική κλινική. 

 

“Κανένας δεν μου είπε πως αν είχα μωράκι και αποφάσιζα να το θηλάσω, το γάλα μου θα ερχόταν σε μία ποικιλία χρωμάτων” αναφέρει σε ένα βίντεο, που η ίδια δημοσίευσε στο TikTok και έγινε viral, αφού το είδαν 12.6 εκατομμύρια χρήστες. 

 

Το γάλα της ήταν ροζ γιατί είχε λίγο αίμα, το οποίο έπειτα από επικοινωνία με τον γιατρό έμαθε, πως ήταν ασφαλές για το βρέφος αλλά η ίδια παρέμενε σοκαρισμένη. Στο βίντεό της μίλησε για θέματα που ακόμα και σήμερα αποτελούν ταμπού, όπως το χρώμα του μητρικού γάλακτος. Τα σχόλια κάτω από το βίντεό της ήταν μοιρασμένα στα δύο. Οι μισοί γονείς γνώριζαν για τις αποχρώσεις του γάλακτος και μοιράστηκαν τα δικά σου χρώματα, όπως απαλό πράσινο ή κίτρινο, ενώ οι άλλοι μισοί δεν είχαν ιδέα. 

 

Μία ακόμα φορά, που νέοι γονείς δεν ήταν αρκετά ενημερωμένοι για όσα θα συναντήσουν στο ταξίδι της γονεϊκότητας. Μην ξεχνάτε λοιπόν να μιλάτε μεταξύ σας και να μοιράζεστε ακόμα και τέτοιες ιδιαίτερες εμπειρίες, καθώς από ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμα θέματα τα οποία ντρεπόμαστε να συζητήσουμε. 

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα ΜyParenthood.gr για live ομιλίες και συμβουλές κορυφαίων ειδικών. 

 

source: TikTok

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας