Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-20 13:14:35 +0200 Η μαμά με το νεογέννητο που ξενυχτά και ο μπαμπάς που το κόβει στον ύπνο. Σου θυμίζει κάτι; Μαμά με νεογέννητο σκίτσαρε στο άντρα της τι συμβαίνει ενώ "αυτός κοιμάται"

Μαμά με νεογέννητο σκίτσαρε στο άντρα της τι συμβαίνει ενώ "αυτός κοιμάται"

Μαμά με νεογέννητο σκίτσαρε στο άντρα της τι συμβαίνει ενώ "αυτός κοιμάται" 470 900
Η μαμά με το νεογέννητο που ξενυχτά και ο μπαμπάς που το κόβει στον ύπνο. Σου θυμίζει κάτι;

Η μαμά δύο μωρό Mattea Goff έχει ζήσει από πρώτο χέρι το σκηνικό, αφού ο σύζυγός της, Kris, έφτασε στο σημείο να τη ρωτήσει γιατί είναι τόσο νευρκή και κουρασμένη το πρωί! Τότε εκείνη αποφάσισε να σκιαγραφήσει (με αξιολάτρευτες φιγούρες) τι συμβαίνει «ενώ εσύ κοιμάσαι".

"Έτσι, αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, δυσκολευόμουν να βρω τις λέξεις (πιθανώς επειδή δεν είχα κοιμηθεί) για να εκφράσω στον Kris γιατί δεν έχω την καλύτερη διάθεση το πρώτο πράγμα το πρωί", έγραψε ο Goff στο Facebook. «Έτσι κάθισα με τον καφέ μου και ζωγράφισα σε σκίτσα τι συμβαίνει.»

Το αποτέλεσμα είναι άτεχνο, γλυκόπικρο και αλήθινό. 

 

Τα doodles που σχεδίασε ήταν ξεκαρδιστικά. ‘Ετσι σύντομα η ανάρτησή της στο Facebook έγινε viral με περισσότερες από 300.000 κοινοποιήσεις.

Εάν αισθάνεστε τον πόνο την Goff, συνιστούμε κάνετε share στο αγαπημένο σας πρόσωπο το post κάιε φορά που σας κάνει την ερώτηση «μα τι έχεις;».

Θα καταφέρετε να γίνεται κατανοητή χωρίς λόγια. 

 

Πηγή: bored panda

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας