Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-27 10:21:56 +0300 Έγκυος η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Το ανακοίνωσε στον σύντροφό της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Έγκυος η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Το ανακοίνωσε στον σύντροφό της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Έγκυος η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Το ανακοίνωσε στον σύντροφό της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο 470 900
Η ίδια είχε μοιραστεί το ταξίδι της στην προσπάθεια να μείνει έγκυος με εξωσωματική και πριν από έξι μήνες είχε ανακοινώσει πως σταμάτησαν να προσπαθούν.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ είναι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. 

 

Η ίδια είχε μοιραστεί το ταξίδι της στην προσπάθεια να μείνει έγκυος με εξωσωματική και πριν από έξι μήνες είχε ανακοινώσει πως σταμάτησαν να προσπαθούν. Παράλληλα είχε εξομολογηθεί πως όλη η διαδικασία της προκάλεσε κατάθλιψη. 

 

Η 44χρονη αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση κατά τη διάρκεια συναυλίας των Blink-182, μέλος των οποίων είναι ο σύζυγός της, στο Λος Άντζελες. «Τράβις, είμαι έγκυος», έγραφε ένα πλακάτ που σήκωσε κάποια στιγμή η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. 

 

 

Μόλις αυτό προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη, τα μέλη του συγκροτήματος άρχισαν να το σχολιάζουν, ενώ ο κόσμος επευφημούσε. «Κάποιος θα αποκτήσει μωρό», σχολίασε ο Μαρκ Χόπους, μέλος της μπάντας. Αμέσως μετά, ο Τράβις Μπάρκερ κατέβηκε από τη σκηνή, σήκωσε στην αγκαλιά του την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τη φίλησε. 

 

 

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στις αρχές του 2021 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2022. Ο μουσικός είναι πατέρας δύο παιδιών, που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό και Miss USA του 1995 Σάνα Μόακλερ. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ήδη έχει δύο γιους και μια κόρη, από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ.

 

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι! 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας