Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-22 11:19:25 +0300 Ηράκλειο: Μητέρα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Ηράκλειο: Μητέρα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό

Ηράκλειο: Μητέρα με οξεία λευχαιμία γέννησε ένα υγιέστατο μωρό 470 900
Μια περιπέτεια με αίσιο τέλος!

Μεγάλη χαρά και συγκίνηση για μια οικογένεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς το βράδυ της Τρίτης (20/6) η μητέρα, που είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

 

Η Ελένη Παπαδάκη, η διευθύντρια της Αιματολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ έγραψε στον λογαριασμό της "Είναι αυτές οι ξεχωριστές μέρες στις ζωές μας" αποτυπώνοντας την τεράστια χαρά, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι, γιατροί, νοσηλευτές και οικογένεια, και κυρίως η μητέρα για να έχει αίσιο τέλος αυτή η κύηση.

 

Οι γιατροί παρακολουθούσαν την εγκυμονούσα από τον 4ο μήνα της κύησης και αφού ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια με την υγεία της. Η γυναίκα ακολούθησε κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που καθορίστηκε από τους γιατρούς της Αιματολογικής Κλινικής και η οποία ουδέποτε έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του εμβρύου.

 

Αφού η έγκυος κατάφερε να φτάσει στην 32η εβδομάδα κύησης με την βοήθεια γυναικολόγων της Κλινικής, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή. Τα ευχάριστα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στην οικογένεια, τόσο για την μητέρα που έφτασε με επιτυχία στο τέλος αυτής της υπερπροσπάθειας, όσο και για το υγιέστατο μωράκι της.

 

Να πάνε όλα καλά για την υπέροχη μαμά και το μωράκι της! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας