Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-05 12:29:52 +0300 Tα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου εύχονται «Χρόνια Πολλά» σε όλες τις μαμάδες στο «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας» "Χρόνια Πολλά, μαμάδες"

"Χρόνια Πολλά, μαμάδες"

"Χρόνια Πολλά, μαμάδες" 470 900
Tα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου εύχονται «Χρόνια Πολλά» σε όλες τις μαμάδες στο «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας»

Τα αγαπημένα μας μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας και προσκαλούν όλα τα παιδιά μαζί με τις μαμάδες τους στο «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας» στην Πλάκα για να συμμετέχουν στο Αφιέρωμα στη Μητέρα.  

Τα Σαββατοκύριακα 7 & 8 Μαΐου και 14 & 15 Μαΐου 2016 και ώρες 10:00 – 15:00, τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου, δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ευχηθούν Χρόνια Πολλά στις μαμάδες τους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Τα παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικά μπισκότα για τη μητέρα τους μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής.  Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι  θα συνεργαστούν και θα χρησιμοποιήσουν  τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους συμμετέχοντας σε διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα όπως «Το κοινό μου ταξίδι με τη μαμά»,» «Ένα μικρό δώρο για τη μαμά».

Τα αγαπημένα μας μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά, στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για την Ημέρα της Μητέρας, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σωστή επιλογή όλων των Ελληνίδων μαμάδων που τα εμπιστεύονται χρόνια τώρα για τη διατροφή των παιδιών τους.

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε, να δημιουργήσουμε και να μαγειρέψουμε μαζί με τα Μιράντα Παπαδοπούλου, με αφορμή την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου!  


Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ίδια μέρα στην υποδοχή του Μουσείου.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας