Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-09-04 14:58:19 +0300 Έγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον Το τρίτο τους παιδί περιμένουν Ουίλιαμ και Κέιτ

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν Ουίλιαμ και Κέιτ

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν Ουίλιαμ και Κέιτ 470 900
Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσιγκτον.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονό...

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι του Κένσιγκτον.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Βασίλισσα και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός. Ωστόσο, λόγω έντονης ναυτίας η Κέιτ Μίντλετον ακύρωσε τις σημερινές της υποχρεώσεις, και συγκεκριμένα την προγραμματισμένη της επίσκεψη σε παιδότοπο του Λονδίνου.

Όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πάσχει από υπερέμεση κύηση, ένα σύνδρομο από το οποίο ταλαιπωρείται περίπου το 15% των εγκύων και χαρακτηρίζεται από πολλές ναυτίες και εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, οι πολλαπλοί εμετοί μπορεί να φτάσουν τους 30 την ημέρα, επιφέροντας κινδύνους για την έγκυο και το μωρό, όπως για παράδειγμα τον κίνδυνο αφυδάτωσης ή τη συσσώρευση τοξινών στο αίμα ή τα ούρα.

Για το λόγο αυτό, η Δούκισσα ξεκουράζεται προσωρινά από τις υποχρεώσεις της και δέχεται ιατρική φροντίδα στο Παλάτι.

Το τρίτο παιδί θα είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής, μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα δύο παιδιά του, Τζορτζ και Σαρλότ.

Πηγή: The Guardian

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας