Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-03-14 16:22:13 +0200 Σχολικός εκφοβισμός: Τέσσερις πραγματικές ιστορίες

Σχολικός εκφοβισμός: Τέσσερις πραγματικές ιστορίες

Σχολικός εκφοβισμός: Τέσσερις πραγματικές ιστορίες 470 900
Αυτή τη φορά οι μαθητές θέλοντας να ενημερώσουν τον κόσμο για την έξαρση του σχολικού εκφοβισμού και για την διαμόρφωση της γραμμής 1056 “Μίλα τώρα”, δημιούργησαν ένα βίντεο.

Ένα δυνατό μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού έστειλαν μαθητες-εθελοντές του @YouSmile  όπου και συμμετέχουν σε αυτό για να δώσουν "φωνή" σε αυτά τα Παιδιά που δεν μιλάνε. Το YouSmile είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο studio, όπου παιδιά και εθελοντές δημιουργούν σποτάκια, βίντεο και εκπομπές με στόχο την ενημέρωση της κοινωνίας γύρω από θέματα που απασχολούν τόσο τους ενήλικες γονείς, εκπαιδευτικούς, όσο και τα παιδιά.

 

Αυτή τη φορά οι μαθητές θέλοντας να ενημερώσουν τον κόσμο για την έξαρση του σχολικού εκφοβισμού και για την διαμόρφωση της γραμμής 1056 “Μίλα τώρα”, δημιούργησαν ένα βίντεο, όπου 4 παιδιά μοιράζονται τις δικές τους πραγματικές ιστορίες. 

 

Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε μέχρι το τέλος. Πρόκειται για 4 πραγματικές ιστορίες παιδιών που καθημερινά δέχονται βία στο σχολείο τους, 4 παιδιά που πονάνε, ντρέπονται και φοβούνται να πάνε σχολείο επειδή δέχονται σχολικό εκφοβισμό. 

 

 
 
Συγχαρητήρια στους μικρούς και θαραλλέους εθελοντές του YouSmile για την υπέροχη πρωτοβουλία τους! 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας