Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-03 10:19:02 +0200 Η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της! "Ξεκινώντας από το δωμάτιο..."

"Ξεκινώντας από το δωμάτιο..."

"Ξεκινώντας από το δωμάτιο..." 470 900
Η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζει το βρεφικό δωμάτιο του γιου της!

Η γλυκιά παρουσιάστρια έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία! Σχεδόν καθημερινά, ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές της στιγμές. Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά και το τέταρτο μέλος της οικογένειας Κατσούλη, σε λίγες εβδομάδες καταφθάνει! 

 

Στην υγειά μας και καλημέρα απο όλους μας!!!!! Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!!!!! #stakalakatoumena #epsilontv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Αν και συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού που όπως έχει αποκαλύψει θα πάρει το όνομα "Γιάννης", είναι πυρετώδεις! Χθες το απόγευμα η Κατερίνα Καραβάτου ανέβασε μία φωτογραφία την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα παιδικών επίπλων. Η μέλλουσα μανούλα κάθεται χαλαρή σε μία πολυθρόνα δίπλα σε μία γαλάζια κούνια και έναν γαλάζιο αρκούδο. "Ξεκινώντας από το παιδικό δωμάτιο..." ήταν το σχόλιό της και αμέσως θαυμαστές και διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους. 

 

Και κάπως έτσι, όλα αποκτούν διαφορετικές αποχρώσεις...!!!! Ξεκινώντας από το δωμάτιο.... @thebabycity #thebabycity photo credit @krateroskatsoulis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας