Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-14 10:37:04 +0200 Η νέα μαμά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα. Κατερίνα Μουτσάτσου: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 2 μηνών γιο της!

Κατερίνα Μουτσάτσου: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 2 μηνών γιο της!

Κατερίνα Μουτσάτσου: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον 2 μηνών γιο της! 470 900
Η νέα μαμά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζει μόνιμα στο εξωτερικό, είναι όμως μία παρουσία που όλοι θυμόμαστε από τις εμφανίσεις της στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Η ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Charles Como με τον οποίο παντρεύτηκε και ζουν μόνιμα στο Los Angeles. 

Λίγους μήνες πριν, η ηθοποιός αποκάλυψε με μία ιδιαίτερη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ότι θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά! Στις 19 Ιανουαρίου  ήρθε στον κόσμο ο γιος της και η νέα μαμά μας τον σύστησε με μία πολύ γλυκιά φωτογραφία. 

 
 

Baby selfie

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

Έκτοτε, η Κατερίνα Μουτσάσου μοιράζεται αρκετά συχνά μαζί μας στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα. Πριν από τρεις εβδομάδες μάλιστα, ανέβασε μία φωτογραφία από τη βάφτιση του γιου της που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

 

Family

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

 

Blessed

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

Πριν λίγες ώρες η γλυκιά ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μία ακόμα φωτογραφία με τον σύζυγό της και το μωράκι τους σχολιάζοντας "Feeding baby, feeding baby"

 

Feeding baby feeding baby

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας