Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 10:37:06 +0200 Σετ Κηπουρικής το τέλειο παιχνίδι για εσάς και τα παιδιά σας! Καλλιέργησε με την Kellogg’s

Καλλιέργησε με την Kellogg’s

Καλλιέργησε με την Kellogg’s 470 900
Σετ Κηπουρικής το τέλειο παιχνίδι για εσάς και τα παιδιά σας!
Δες να φυτρώνει η τροφή σου από απλούς σπόρους ακριβώς όπως φυτρώνουν τα δημητριακά μας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιό είναι το «μυστικό» της αξεπέραστης γεύσης των δημητριακών Kellogg’s;
Με το Σετ Κηπουρικής Kellogg’s θα ανακαλύψετε με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο
τη διαδρομή των απλών σπόρων από τους αγρούς… μέχρι το μπολ στο πρωινό σας τραπέζι!

Με την αγορά 3 ειδικών συσκευασιών δημητριακών Kellogg’s μπορείτε να λάβετε δώρο το Σετ Κηπουρικής για παιδιά ή ενήλικες .

Τα δημητριακά Kellogg’s ξεκινούν από έναν απλό σπόρο. Οι σπόροι, όπως είναι γνωστό, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας. Για το λόγο αυτό, η Kellogg συνεργάζεται στενά με αγρότες για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης για την παραγωγή των δημητριακών Kellogg’s. Για σχεδόν έναν αιώνα τώρα, η μέθοδός μας δεν έχει αλλάξει. Καλλιεργούμε σπόρους, αλέθουμε τους καρπούς όπως το σιτάρι, ρύζι, κριθάρι, τη βρώμη σε μικρότερα κομμάτια, τους ψήνουμε προσεκτικά, προσθέτουμε βιταμίνες, μέταλλα και… έτοιμες οι τραγανές νιφάδες! Τελικό στάδιο, η άριστη συσκευασία τους. Με αυτά τα απλά αλλά τόσο σημαντικά βήματα τα δημητριακά Kellogg’s που όλοι γνωρίζουμε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε φτάνουν στο τραπέζι του πρωινού μας.

Σήμερα, τα δημητριακά αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία για μια υγιεινή διατροφή. Έτσι, η Kellogg’s, μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία νόστιμων και θρεπτικών δημητριακών, με τέσσερα απαραίτητα συστατικά (πρωτεΐνες, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη D), σχεδιασμένη για όλη την οικογένεια. Με ένα θρεπτικό και ισορροπημένο πρωινό γεύμα, αποκτούμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για ν' αρχίσουμε δυναμικά την ημέρα μας, να ενεργοποιήσουμε το μεταβολισμό μας και να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με χαμόγελο!

Στην Kellogg’s γνωρίζουμε την ευαισθησία των γονέων για τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, για αυτό πιστεύουμε ότι η γνώση για την προέλευση των δημητριακών μας και τη θρεπτική τους αξία είναι πολύ σημαντική, σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, Cereal Portfolio Brand Lead – Middle East, Mediterranean, North Africa & Central Eastern Europe της Kellogg’s. Δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να βιώσουν την προέλευση των δημητριακών συμμετέχοντας στην Προωθητική Ενέργεια «Καλλιέργησε με την Kellogg’s».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω διαδικτυακό τόπο της Kellogg’s

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας