Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-26 16:53:53 +0200 Είναι επώνυμες, είναι εργαζόμενες ... μα πάνω απ' όλα μαμάδες! Και στη δουλειά ... μαζί!

Και στη δουλειά ... μαζί!

Και στη δουλειά ... μαζί! 470 900
Είναι επώνυμες, είναι εργαζόμενες ... μα πάνω απ' όλα μαμάδες!

Μπορεί να είναι επώνυμες και απαραίτητες στη δουλειά τους, είναι όμως απαραίτητες και στα παιδιά τους! Οι μαμάδες της showbiz δεν αποχωρίζονται λεπτό τα αγγελούδια τους, ακόμη και αν πρόκειται για την ώρα της εργασίας τους. 

 

Η Ρούλα Ρέβη, μοιράστηκε με τους φίλους της μια εικόνα που απεικονίζει πως κάνουν συναντήσεις με τους συναδέλφους τους οι εργαζόμενες μαμάδες. 

 
 

Εδω γινονται καποια meetings

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (rrevi) στις

 

Η Σοφία Καρβέλα, δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του μικρού Νέστορα, έπρεπε να επιστρέψει στο γραφείο. Ο νινίκος πάει ήδη σχολείο και έτσι μπορεί να μην πήγε στη δουλειά της μαμάς, αλλά η συνομιλία με facetime είναι δεδομένη! Γιατί κανένα παιδάκι δεν αντέχει για πολύ μακριά από τη μανούλα του. 

 

Work vs School and Spiderman forever. #ninikos #adoreyouguyssomuch @thanpan72

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Karvela (@sofiakarvela) στις

 

Δεν ξέρουμε αν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης παίρνουν το πρωί του Σαββατοκύριακου μαζί τους τη μικρή Αέλια. Εν τούτοις όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η μικρή όχι μόνο παρακολουθεί από κοντά το μπαμπά της στην καλοκαιρινή του περιοδεία αλλά ... κλέβει και την παράσταση! 

 

 

 

Από κοντά έχει όμως τους γονείς του και ο μικρός Γιαννάκης! Που από μικρός συνοδεύει τη μαμά Φαίη και τον μπαμπά Γιώργο στο πρωινό του ANT1. Δεν είναι λίγες οι φορές που η μαμά Φαίη αναφέρεται στον μικρό ενώ άλλοτε πάλι ζητά και λίγο από το φαγητό που ετοιμάζει η Αργυρώ!

Η Ελένη Μενέγακη με την πρώτη ευκαιρία παίρνει τα παιδιά της στο πλατώ. Ειδικά όταν δεν έχουν σχολείο, είναι πολλές φορές που βρίσκονται στα παρασκήνια ή στο κοντρόλ και παρακολουθούν τη μαμά! 

 

Η Δέσποινα Καμπούρη λατρεύει την κόρη της Έλενα και παιρνούν πολλές ώρες μαζί! Φυσικά η μικρή δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί τη μαμά και στο γραφείο! 

 

Σήμερα Διευθύντρια του @mothersbloggr ειναι η Έλενα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina(@despinakampouri) στις

 

 

Η μικρή Bianca, μαζί τη  μαμά Βίκυ Καγιά στα παρασκήνια!  

 

The @freshpatisserie team backstage having a blast!!!Bianca is in the house!! #freshsoundsvol2 #freshpatisserie #cd #winter #sounds #freshpaper4

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

 

Την Άννα Πολύζου, τη γνωρίσαμε από το Dancing with the stars, ως παρτενέρ του Μιχάλη Ζαμπίδη, του Νάσου Γαλακτερού καθώς και του Κώστα Κρομμύδα. Όπως φαίνεται όμως, η ξανθιά μανούλα έχει βρει τον καλύτερο παρτενέρ στον πιο όμορφο χορό, αυτό της ζωής. Αυτός δεν είναι άλλος από το γιό της! Απολαύστε τους ... 

 

Μανούλες πάρτε τον μάρσιπο και ετοιμάστε τα μωρά σαςξεκιναμε τμήμα #dancingafterbirth #dancing #dancemoms #danceaction

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης annapolyzou (@annapolyzou) στις

 

 

Χορέυουμε μαζί καθε μερα ... Εκείνη την ώρα break danceφοράμε και #minisizer.gr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης annapolyzou (@annapolyzou) στις

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας