Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-04 12:09:56 +0300 Η διαφήμιση της JetBlue ενόψει της Γιορτής της Μητέρας που κάνει το γύρο του κόσμου! Ιπτάμενα μωρά

Ιπτάμενα μωρά

Ιπτάμενα μωρά 470 900
Η διαφήμιση της JetBlue ενόψει της γιορτής της μητέρας που κάνει το γύρο του κόσμου!

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας την ερχόμενη Κυριακή, η αεροπορική εταιρεία JetBlue δημιούργησε μία διαφήμιση αποκλειστικά για μανούλες. 

Το σχεδόν τριών λεπτών βίντεο περιγράφει πόσο δύσκολο είναι για μία μαμά να ταξιδεύει με ένα μωρό στην αγκαλιά και προτρέπει όλους τους υπολοίπους επιβάτες, κάθε φορά που κλαίει ένα μωρό, να χαμογελούν! Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης πτήσης, για κάθε κλάμα ενός μωρού, οι επιβάτες είχαν μία έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του επόμενού τους ταξιδιού. 

 

"Όραμα της εταιρείας μας είναι οι υπηρεσίες που παρέχουμε να φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους. Αυτή τη φορά αφορμή για εμάς ήταν η γιορτή της μητέρας. Γνωρίζουμε ότι οι νέες μαμάδες αρκετά συχνά αισθάνονται άγχος και φόβο όταν ταξιδεύουν με τα μωρά τους και αυτό ακριβώς το συναίσθημα θέλουμε να αποβάλουμε." δήλωσε η Elizabeth Windram, brand manager της JetBlue. 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας