Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-07 13:36:50 +0300 Η εμπειρία ενός υπερατλαντικού ταξιδιού, μόνη με δύο μωρά! Η Σοφία Καρβέλα στο αεροπλάνο με τους γιους της!

Η Σοφία Καρβέλα στο αεροπλάνο με τους γιους της!

Η Σοφία Καρβέλα στο αεροπλάνο με τους γιους της! 470 900
Η εμπειρία ενός υπερατλαντικού ταξιδιού, μόνη με δύο μωρά!

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο εξωτερικό. Έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με το Θανάση Πανουργιά και είναι μαμά δύο αγοριών. 

Ο Νινίκος και μικρός Νέστωρας είναι οι αδυναμίες της και αρκετά συχνά ανεβάζει τις φωτογραφίες τους στα social media! Η νέα μαμά περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κάνοντας βόλτες και παίζοντας. 

 

Postcards from #greece #DILF #ninikos @thanpan72

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marinating. (@thesofiakarvela) στις

 

Automated reply: #supermanmademedoit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marinating. (@thesofiakarvela) στις

 

Η Σοφία Καρβέλα χθες μοιράστηκε μαζί μας μία πολύ γλυκιά φωτογραφία. Ο μεγάλος της γιος Νινίκος κοιμάται στην αγκαλιά του μικρού Νέστωρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με το αεροπλάνο.

 

Η κόρη της Άννας Βίσση δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εμπειρία ενός τέτοιου μεγάλου ταξιδιού μόνη της με τα παιδιά της: 

"Όσες μαμάδες σκέφτεστε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι με το αεροπλάνο, μόνες με τα παιδιά σας, φροντίστε το κάρμα σας να είναι τέλειο! Ελπίζω να μην έχετε κλέψει, πει ψέματα και κυρίως να μην έχετε φωνάξετε σε παιδιά που δεν είναι δικά σας, ειδικά στο αεροπλάνο!"

Οι διαδικτυακοί φίλοι και οι fans της έσπευσαν να την επιβραβεύσυν για αυτήν της την προσπάθεια και κάποιοι μάλιστα μοιράστηκαν και δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας