Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:46:18 +0300 Η Dove Cameron, ο Cameron Boyce, ο Booboo Stewart και η Sofia Carson πρωταγωνιστούν ως οι έφηβοι γιοί και κόρες των πιο περιβόητων κακών της Disney στην «Η Επόμενη Γενιά», μια ταινία η οποία κλείνει το μάτι στα παραδοσιακά παραμύθια, συνδυάζοντας τα παραμυθένια κάστρα με τις σχολικές αίθουσες, για να δημιουργήσει μια σύγχρονη, μουσική ιστορία! Η επομένη γένια

Η επομένη γένια

Η επομένη γένια 470 900
Η Dove Cameron, ο Cameron Boyce, ο Booboo Stewart και η Sofia Carson πρωταγωνιστούν ως οι έφηβοι γιοί και κόρες των πιο περιβόητων κακών της Disney στην «Η Επόμενη Γενιά», μια ταινία η οποία κλείνει το μάτι στα παραδοσιακά παραμύθια, συν...
 Φτιαγμένη για παιδιά, έφηβους και όλη την οικογένεια, η ταινία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο κανάλι Disney Channel. Το αξιόλογο cast περιλαμβάνει επίσης τον Mitchell Hope, την Wendy Raquel Robinson, τον Maz Jobrani, την Kathy Najimy καθώς και την βραβευμένη με Tony Award Kristin Chenoweth.

Η ιστορία, τοποθετείται στο ειδυλλιακό βασίλειο του Όραντον και παρουσιάζει τις απρόσμενες εξελίξεις αμέσως μετά τα το «έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». Καθώς ξεκινά η ιστορία, ο Μπεν, ο έφηβος γιός του Βασιλιά και της Βασίλισσας (του Τέρατος και της Μπελ από την «Πεντάμορφη και το Τέρας»), είναι έτοιμος να αναλάβει το θρόνο. Η πρώτη του εξαγγελία είναι να δοθεί μια ευκαιρία για λύτρωση στη Μαλ, την Έβι, τον Κάρλος και τον Τζέι, τους ταραξίες απόγονους της Μαλέφισεντ, της Κακιάς Βασίλισσας, της Κρουέλα Ντε Βιλ και του Τζαφάρ, οι οποίοι ζουν απομονωμένοι στο Νησί των Χαμένων εδώ και 20 χρόνια. Οι απόγονοι αυτοί των κακών επιτρέπεται για πρώτη φορά να μπουν στο Όραντον και να φοιτήσουν μαζί με τους έφηβους απόγονους της Νεραϊδονονάς, της Σταχτοπούτας, της Ωραίας Κοιμωμένης και της Μουλάν. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτοί οι κακοί έφηβοι θα ακολουθήσουν τα βήματα των μοχθηρών γονιών τους.

Καθώς οι γιοί και οι κόρες του κακού γνωρίζουν τα παιδιά του καλού, η ιστορία τους αγγίζει θέματα που απασχολούν τους νέους, όπως αυτά της αυτοπεποίθησης, της αναζήτησης της εσωτερικής ομορφιάς, της ελευθερίας της επιλογής, της προσωπικής ευθύνης, της ομαδικότητας, της δικαιοσύνης και της κατανόησης.

Ο βραβευμένος με Emmy Award Kenny Ortega («High School Musical») σκηνοθετεί, χορογραφεί και βρίσκεται στη διεύθυνση παραγωγής της «Επόμενης Γενιάς» της Disney. Η Wendy Japhet («An Education,» «The Italian Job») βρίσκεται επίσης στη διεύθυνση παραγωγής. Ο Paul Becker («So You Think You Can Dance Canada») είναι ο συν-χορογράφος. Το σενάριο γράφτηκε από την Josann McGibbon και την Sara Parriott (δημιουργούς και υποψήφιες σεναριογράφους για Emmy και WGA Award για το «The Starter Wife» και συγγραφείς της ταινίας «Η νύφη το έσκασε»), οι οποίες συμμετέχουν επίσης και ως συμπαραγωγοί. Ο Mark Hofeling («Teen Beach Movie,» «High School Musical») βρίσκεται στον σχεδιασμό της παραγωγής και η Kara Saun («Project Runway») είναι η  σχεδιάστρια των κοστουμιών.
Την ταινία της Disney θα ακολουθήσει η νέα κωμική σειρά «BUNK’D» που θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι αμέσως μετά.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας