Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-23 14:44:37 +0300 Ο προορισμός σου για όλα τα σχολικά είδη! Το σχολείο ξεκινάει από τα Public!

Το σχολείο ξεκινάει από τα Public!

Το σχολείο ξεκινάει από τα Public! 470 900
Ο προορισμός σου για όλα τα σχολικά είδη!
Τα καταστήματα Public και το www.public.gr με την απίστευτη ποικιλία τους σε σχολικά είδη θα ενθουσιάσουν για ακόμη μία χρονιά τους μαθητές που τώρα επιστρέφουν στα θρανία, αλλά και όλους τους γονείς, προσφέροντας τους ακόμη περισσότερα για το νέο τους ξεκίνημα! Με μία στάση σε ένα κατάστημα Public γονείς και παιδιά προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται για όλες τις τάξεις, για τη νέα σχολική χρονιά!

Φέτος στα Public συναντάς ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε:

-Σχολικά βιβλία σε πακέτα ανά τάξη και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα
-Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων
-Ξενόγλωσσα φροντιστηριακά όλων των γλωσσών
-Βιβλία για τα κολλέγια και  το πρόγραμμα  I.B.
-Εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ.)
-Πλήρη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη
-Πάσης φύσεως στυλό, μολύβια, μπλοκ, τετράδια, post-it, σημειωματάρια και είδη οργάνωσης γραφείου
-Σχολικές τσάντες
-Λεξικά –ορθογραφικά/ετυμολογικά και ξένων γλωσσών. Επίσης αποκλειστικά στα Public θα βρεις όλα τα λεξικά Φυτράκη στη μισή τιμή! (Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
-Laptops, desktops, tablets, smartphones, αξεσουάρ, εκτυπωτές, αναλώσιμα (όπως USB Discs, χαρτί εκτυπωτή, μελάνια κ.α.) 

Πιο συγκεκριμένα, στα Public θα βρεις ξεχωριστά πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά βιβλία, για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία μάλιστα είναι ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρούνται πάντα αψεγάδιαστα! 
Mόνο στα Public επίσης, μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης, καθώς και μία απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Frozen, Barbie, Minions σε τιμές από €9,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους!

Παράλληλα μπορεί να βρει κανείς σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών και εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ.) και για το πρόγραμμα I.B. καθώς και απίστευτες επιλογές σε προϊόντα τεχνολογίας όπως Laptops, desktops, tablets, smartphones, εκτυπωτές, αναλώσιμα και αξεσουάρ.

Τέλος, τα PUBLIC στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους δημιούργησαν μία ανθολογία παραμυθιών με τίτλο Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι η οποία περιλαμβάνει μικρές ιστορίες μαθητών Δημοτικού όπως τις συνέθεσαν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και λογοτεχνία» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Public Βόλου. Το παραμύθι  διατίθεται δωρεάν (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) με κάθε αγορά σχολικών ειδών για τις τάξεις του Δημοτικού (σχολικά βιβλία, σχολικά βοηθήματα, σχολικές τσάντες, είδη γραφικής ύλης κλπ)

Και αν δεν θέλεις να χάσεις χρόνο στους δρόμους, μπορείς με ένα κλικ όπου κι αν βρίσκεσαι να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να παραδοθεί στο χώρο σου μέσα σε 48 ώρες: μπες τώρα εδώ και διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά εύκολα και γρήγορα! 

Μην ξεχνάς ότι για παραγγελίες σε σχολικά είδη άνω των 35€ η αποστολή στο χώρο σου είναι δωρεάν! Ξεφύλλισε τώρα τον ολοκληρωμένο κατάλογο με όλα τα προϊόντα Back to School που θα βρεις στα Public, βρες όλα όσα χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά και απόκτησε τα!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας