Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-06-09 12:12:17 +0300 Ζωγράφισε για το περιβάλλον το δικό σου γραμματόσημο! Ζωγράφισε για το περιβάλλον το δικό σου γραμματόσημο!

Ζωγράφισε για το περιβάλλον το δικό σου γραμματόσημο!

Ζωγράφισε για το περιβάλλον το δικό σου γραμματόσημο!  470 900
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καλεί παιδιά ηλικίας 4 έως και 17 ετών να σχεδιάσουν το δικό τους γραμματόσημο με θέμα το περιβάλλον.

Σε μια προσπάθεια να μάθουν τα παιδιά περισσότερα για το περιβάλλον και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στην προστασία του, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καλεί παιδιά ηλικίας 4 έως και 17 ετών να σχεδιάσουν το δικό τους γραμματόσημο με θέμα το περιβάλλον.
Το Schools@SNFCC , με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος και σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, καλεί τα παιδιά να παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει για το περιβάλλον. 
Οι πρώτες 200 ζωγραφιές θα τυπωθούν σε γραμματόσημα και θα ταχυδρομηθούν στα παιδιά, ενω όλες οι ζωγραφιές που θα σταλούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.
Στείλτε, τα έργα σας από τις 5 έως τις 30 Ιουνίου 2020 και μπορεί να είστε ένα από τα παιδιά που θα τη δουν να γίνεται γραμματόσημο!

Πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής:

Πάρτε ένα χαρτί μεγέθους Α4 και τοποθετήστε το οριζόντια.
Σχεδιάστε με ένα μολύβι την ιδέα σας. Θυμηθείτε: το θέμα σας είναι το περιβάλλον.
Διαλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και μετά χρωματίστε με ξυλομπογιές ή μαρκαδόρους τη ζωγραφιά σας.
Βγάλτε τη ζωγραφιά σας μια ευκρινή φωτογραφία ή σκανάρετε τη.
Μπείτε στο www.snfcc.org/mystamp και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής. (Σημείωση: Η συμπλήρωση της φόρμας πρέπει να γίνει από ενήλικα).
Στείλτε μας τη ζωγραφιά σας!
Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει μόνο με μία ζωγραφιά.
Κρατήστε τη ζωγραφιά που μας στείλατε γιατί, σε περίπτωση που δεν φαίνεται καθαρά, θα σας ζητήσουμε να την ξαναστείλετε.
Σχεδιασμός: Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Φυσικός Μετεωρολόγος M.Sc FRMetS, Επιστημονικός Συνεργάτης Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Εικαστική Επιμέλεια: Κατερίνα Κηπενή Θαλασσινού, εικαστικός, Χριστίνα Τσινισιζέλη, εικαστικός
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας