Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-25 13:06:49 +0300 Οι 7χρονες κόρες της Sarah Jessica Parker πωλούν λεμονάδα φτιαγμένη από τα χεράκια τους! "Εδώ η δροσιστική λεμονάδα"

"Εδώ η δροσιστική λεμονάδα"

"Εδώ η δροσιστική λεμονάδα" 470 900
Οι 7χρονες κόρες της Sarah Jessica Parker πωλούν λεμονάδα φτιαγμένη από τα χεράκια τους!

Μπορεί όλοι να την έχουμε συνδέσει με την επιτυχημένη, δυναμική και πάντα καλοντυμένη ηρωίδα του Sex and the City, στην πραγματικότητα όμως η Sarah Jessica Parker είναι μία συνεσταλμένη γυναίκα, μία επαγγελματίας στη δουλειά της και πάνω από όλα μία πολύ γλυκιά μαμά.

Τον Μάιο του 1997 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Matthew Broderick και πέντε χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους James. Το 2009, η οικογένεια μεγάλωσε κατά δύο μέλη και οι δίδυμες Marion και Tabitha ήρθαν στον κόσμο. 

Η Sarah Jessica Parker κάνει ό,τι θα έκανε κάθε μαμά. Παίζει με τα παιδιά της, τα πηγαινοφέρνει στο σχολείο, τους μαγειρεύει, τα διαβάζει.

 

Merchandise for sale in the lobby. X, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

 

We got curry chicken and lamb stew cooking. Got to the butcher just in time. Staying warm, eating well, making the most of Jonas. X, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

 

Sunday sewing circle Pockets ready. Front panel complete with gingham straps. On our way to finishing shirt X, sj

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SJP (@sarahjessicaparker) στις

 

Το Σάββατο που μας πέρασε μαμά και κόρες ξάφνιασαν γείτονες και περαστικούς.  Οι τρεις τους έστησαν έναν πάγκο με σπιτική λεμονάδα και κουλουράκια έξω από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη και τα πουλούσαν.  Φυσικά το εγχείρημα αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο και οι παπαράτσι έσπευσαν να απαθανατίσουν τη στιγμή!

Πηγή: babyrazzi.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας