Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-25 11:24:38 +0300 Ο πρίγκιπας George υποδέχτηκε τον Obama φορώντας τις ... πιτζάμες του! Ένας αγουροξυπνημένος πρίγκηπας

Ένας αγουροξυπνημένος πρίγκηπας

Ένας αγουροξυπνημένος πρίγκηπας 470 900
Ο πρίγκιπας George υποδέχτηκε τον Obama φορώντας τις ... πιτζάμες του!

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή παιδιά στον πλανήτη και όχι άδικα. Ο πρίγκιπας George από τη στιγμή που γεννήθηκε μας κέρδισε με την γλυκύτητα και το νάζι του. 

Μόλις λίγες ημέρες μετά τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Elizabeth και την επίσημη φωτογράφιση των διαδόχων του θρόνου που καλύπτουν τέσσερις γενιές, η βασιλική οικογένεια είναι και πάλι στο προσκήνιο!

Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αγγλία και η συνάντησή του με τη βασιλική οικογένεια. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη συνάντηση αυτή από την οποία φυσικά δεν έλειπε και ο μικρός George. 

 

 

Prince George thanks @BarackObama for his rocking horse, given to him when he was born

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, ο πρίγκιπας George υποδέχτηκε τον Barak Obama και τη σύζυγό του με τις ... πιτζάμες του και φυσικά τους σαγήνευσε.  Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έπαιξε με τον νεαρό πρίγκιπα. 

 

Prince George meets The President and First Lady of the United States.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

 

Πηγή: babble.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας