Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-09-18 16:49:48 +0300 Πρέπει να τη δείτε! Το βιβλίο των θαυμάτων: Η ταινία για τη βαθύτερη ουσία της μητρικής αγάπης

Το βιβλίο των θαυμάτων: Η ταινία για τη βαθύτερη ουσία της μητρικής αγάπης

Το βιβλίο των θαυμάτων: Η ταινία για τη βαθύτερη ουσία της μητρικής αγάπης 470 900
Πρέπει να τη δείτε!

Ποια είναι τα όρια της μητρικής αγάπης; Ποιο είναι τελικά το θαύμα της μητρότητας; Η γέννηση μόνο του παιδιού μας ή τελικά η επαφή που θα δημιουργήσουμε μαζί του; 

Στη Γαλλική ταινία "Το Βιβλίο των Θαυμάτων" (La Chambre des Merveilles) που θα δούμε στα σινεμά από τις 21 Σεπτεμβρίου, σίγουρα θα βγούμε έχοντας στο μυαλό μας την παραπάνω ερώτηση.

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο η τιανίας της Λίζα Αζουέλος αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της αγάπης μίας μαμάς, με αφορμή ένα τραγικό γεγονός. 

Στην ταινία ο 12χρονος γιος πέφτει σε κώμα μετά από ατύχημα. Η μητέρα του βρίσκει το ημερολόγιό του, με όσα πράγματα θα ήθελε να κάνει μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην προσπάθειά της, να τον βγάλει από το κώμα, αρχίζει η ίδια να τις πραγματοποιεί! Το ταξίδι της σε όλα τα μέρη που ήθελε να πάει ο μικρός και η εκπλήρωση όλων των σκέψεών του, είναι από μόνα του κι ένα δικό της ταξίδι στο σύμπαν του παιδιού της που ανασύρει τις δικές τις επιθυμίες και την φέρνει σε απόλυτη επαφή με το παιδί της. 

 
Νομίζουμε ότι δε θα το χάσουμε με τίποτα! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας