Η σοκολάτα του Πάσχα προορισμένη για πολλά χεράκια.
Τα γλυκά είναι πραγματικά μία επιλογή που θα πρέπει να γίνεται με μέτρο στη διατροφή του παιδιού. Οι μέρες του Πάσχα όμως μας δίνουν ένα περιθώριο για μερικές γλυκές χαρές!
Η σοκολατένια μέγα-σοκολάτα του Πάσχα θα γίνει το δικό σας οικογενειακό, λαχταριστό έθιμο! Μοιάζει σαν να βγήκε από την ταινία Εργοστάσιο Σοκολάτας, ενώ μπορείτε να τη φτιάξετε μαζί με το παιδί σας εύκολα και απλά.
Υλικά (4 για άτομα)
300 γρ λιωμένη σοκολάτα γάλακτος
125 g μικρά πασχαλινά αυγά με επικάλυψη καραμέλας
1/2 φλιτζάνι marshmallow κομμένα στη μέση (αν είναι μεγάλα)
1 κουταλιά της σούπας χρωματιστή τρούφα για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Βήμα 1
Στρώνουμε ένα μεγάλο ταψί φούρνου με χαρτί ψησίματος.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα 300 γραμμάρια λιωμένης σοκολάτας γάλακτος σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από ένα τηγάνι με νερό που σιγοβράζει. Ανακατέψτε, για 5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει λεία. Ρίχνουμε τη σοκολάτα σε χαρτί ψησίματος και απλώνουμε σε ένα ορθογώνιο 25 εκ. x 32 εκ. πάχους 4 χιλιοστών.
Βήμα 3
Πασπαλίστε με τα μικρά πασχαλινά αυγά με επικάλυψη καραμέλας, και τα marshmallows και τη χρωματιστή τρούφα. Αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα ή μέχρι να δέσει. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια για να σερβίρουμε.
Πηγή: https://www.taste.com.
Σχόλια