Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-01-25 13:45:39 +0200 Γιατί μερικές ιστορίες τοκετού είναι ξεχωριστές! Mαμά γεννά σε πάρκινγκ του McDonald’s εν μέσω χιονοθύελλας

Mαμά γεννά σε πάρκινγκ του McDonald’s εν μέσω χιονοθύελλας

Mαμά γεννά σε πάρκινγκ του McDonald’s εν μέσω χιονοθύελλας 470 900
Γιατί μερικές ιστορίες τοκετού είναι ξεχωριστές!

Μερικά μωρά βιάζονται να εξυπηρετηθούν γρήγορα. Για τη μαμά Analysia Beck από το Ουισκόνσιν των Η.Π.Α τα σχέδιά της για τον τοκετό της θυμίζουν fast food!

 

Γύρω στις 11 μ.μ. Στις 11 Ιανουαρίου, η Analysia, η οποία ήταν 38 εβδομάδων έγκυος, άρχισε να αντιμετωπίζει ήπιες συσπάσεις. Αρχικά, τις αντιμετώπισε και ξανακοιμήθηκε. Λίγο αργότερα όμως ξύπνησε από επώδυνες συσπάσεις και τα νερά της έσπασαν.

 

‘Ετσι μαζί με τον σύντροφό της Daniel, και εν μέσω χιονοθύελλας, μπήκαν στο αυτοκίνητο για να πάνε στο μαιευτήριο. Τα πράγματα όμως πήγα αρκετά στραβά. «Ήμασταν στο αυτοκίνητο για περίπου δύο λεπτά όταν είπα, «Ντάνιελ, πρέπει να σταματήσεις στην άκρη του δρόμου, νιώθω σαν να κάθομαι στο κεφάλι του μωρού», είπε η Analysia. «Σε εκείνο το σημείο, ήξερα ότι ερχόταν και δεν επρόκειτο να πάμε στο νοσοκομείο».

 

Το πιο κοντινό καταφύγιο; Ένα πάρκινγκ McDonald's. Ο Daniel κάλεσε το 911 ενώ η Analysia ξάπλωσε στο πίσω μέρος του SUV της στη μέση μιας χιονοθύελλας! Λίγα λεπτά αφότου μπήκε στο πίσω μέρος, η Analysia είπε ότι «έσπρωξε τρεις φορές και το μωρό βγήκε με τη βοήθεια των ανθρώπων στο ασθενοφόρο.

 

Αυτό είναι το τρίτο μωρό για το νεαρό ζευγάρι και τέλος καλό όλα καλά είναι απόλυτα υγιές. Το αποκαλούν μάλιστα χαϊδεύτηκα «Little McFlurry» γιατί γεννήθηκε στο χώρο στάθμευσης της διάσημης αλυσίδας fast food.

 

Πηγή: thebump.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας