Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-25 11:37:05 +0300 Το πρώτο του μπανάκι στη θάλασσα

Το πρώτο του μπανάκι στη θάλασσα

Το πρώτο του μπανάκι στη θάλασσα 470 900
Το παιδικό δερματάκι είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε θα χρειαστεί να το προστατέψετε από την άμεση επαφή με την ζεστή άμμο.

Οργανώνετε το πρώτο μπανάκι του μωρού σας στη θάλασσα και θέλετε να βεβαιωθείτε πως δεν έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό; 

 

Φτιάξαμε για σας μια λίστα με όσα θα χρειαστείτε για το πρώτο του μπανάκι. Δείτε παρακάτω! 

 

Αντηλιακή κρέμα 

 

Μην ξεχνάτε την καλή αντηλιακή προστασία του μωρού στην παραλία. Επιλέξτε παιδικά αντηλιακά με δείκτη προστασίας μεγαλύτερο των 30 βαθμών. Επιλέξτε αδιάβροχα αντηλιακά και ανανεώνετε τακτικά. 

 

Ολόσωμο αντηλιακό μαγιό και καπέλο

 

Μπορεί να κυκλοφορούν στο εμπόριο πολύ χαριτωμένα παιδικά μαγιό, που θα δελεάσουν και τους πιο χαλαρούς γονείς, όμως η προστασία του παιδικού δέρματος προέχει. Επιλέξτε ολόσωμα αντηλιακά μαγιό και καπελάκι, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 

 

Ομπρέλα ή σκηνή 

 

Μπορείτε να απολαύσετε για πολλές ώρες την παραλία, αν το μωράκι σας βρίσκεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Αν η παραλία που επισκέπτεστε δεν έχει δέντρα, για να ξαπλώσετε από κάτω, φτιάξτε εσείς τη δική σας φωλιά με ομπρέλα ή σκηνή. 

 

Νερό και φαγητό 

 

Να είστε σίγουροι πως έχετε προμηθευτεί ότι θα χρειαστείτε για τη διατροφή του μικρού σας, όσο θα είστε στην παραλία. Θα γλιτώσετε τον εαυτό σας από περιττά δρομολόγια και φυσική την αναστάτωση του μωρού σας. 

 

Στεγνή πετσέτα ή ψάθα  

 

Το παιδικό δερματάκι είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε θα χρειαστεί να το προστατέψετε από την άμεση επαφή με την ζεστή άμμο. Προσπαθήστε να έχετε μαζί σας ένα μέρος το οποίο θα είναι στεγνό και καθαρό, ώστε να μπορεί να μετατραπεί στο καθιστικό του. 

 

Αγαπημένα παιχνίδια 

 

Τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι φυσικά ένα απαραίτητο προαπαιτούμενο για τη θάλασσα. Τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν τα ξεχνά κανείς και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας. 

 

Μην ξεχνάτε πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας. Κάθε μωράκι είναι εντελώς διαφορετικό και κάθε οικογένεια τις δικές της ανάγκες. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας