Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-11-10 14:26:01 +0200 To Baby shark είναι πλέον το πιο πολυπαιγμένο βίντεο στο YouTube. Το Baby Shark είναι το πιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube

Το Baby Shark είναι το πιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube

Το Baby Shark είναι το πιο δημοφιλές βίντεο στο YouTube 470 900
Γονείς και παιδιά χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς με το τραγουδάκι Baby shark το οποίο πριν από λίγες μέρες κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το δημοφιλές Despacito.

 

Γονείς και παιδιά χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς με το τραγουδάκι Baby shark το οποίο πριν από λίγες μέρες κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το δημοφιλές Despacito. To Baby shark είναι πλέον το πιο πολυπαιγμένο βίντεο στο YouTube. 

 

Το “Baby Shark” έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο του 2015 και ενώ θεωρείται πλέον ένα παλιό τραγούδι δεν έχει σταματήσει να κάνει μικρούς και μεγάλους να χορεύουν. Το 2017 με αφορμή μία δοκιμασία το #BabySharkChallenge, ξέφυγε από την Νότιο Κορέα και κατέκτησε πρώτα την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες και μετά όλο τον κόσμο. 

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μυστικό της επιτυχίας του τραγουδιού κρυβεται στους εύκολους στίχους, στην επαναλαμβανόμενη μουσική και στις απλές χορευτικές φιγούρες που συνοδεύουν το αγαπημένο τραγούδι των περισσότερων τρίχρονων παγκοσμίως. 

 

Τώρα λοιπόν που ξεκίνησε το δεύτερο κύμα καραντίνας, μήπως ήρθε η ώρα να εκτονωθείτε μαζί με τα παιδιά σας χορεύοντας στους ρυθμούς του Baby shark;  

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας