Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-05 13:36:52 +0200 Διάσημες μαμάδες στα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους! Τα νέα του Instagram!

Τα νέα του Instagram!

Τα νέα του Instagram! 470 900
Διάσημες μαμάδες στα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα με τα παιδιά τους!

Διάσημες μαμάδες απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των χριστουγεννιάτικων διακοπών και ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό με τα παιδιά τους! 

Η Jennifer Lopez μοιράστηκε μαζί μας μία selfie με το γιο της Max την ώρα που κοιμόταν και δηλώνει ότι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της μέρας της!

 

Favorite part of the day! #sleepyboy #coconuts #babylove #mamashome

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Η Mariah Carey ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες των δίδυμων παιδιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Moroccan και η Monroe είναι πια 4 χρονών και σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις! Οι τρείς τους χαμογελούν στο φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένοι και ξαπλωμένοι, λίγο πριν κοιμηθούν!

 

#dembabies #cuddle #moments #adventures 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mariah Carey (@mariahcarey) στις

 

Για χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. H Jennifer Garner και ο Ben Affleck αν και έχουν χωρίσει, διατηρούν άριστες σχέσεις και λατρεύουν να περνούν χρόνο με τα τρία παιδιά τους. Ο φωτογραφικό φακός συνέλαβε τη γλυκιά ηθοποιό με τη 7χρονη Seraphina κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης βόλτας τους.

 

Η αδυναμία του David Beckham στην κόρη του Harper, είναι γνωστή! Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία, όπου η Victoria και η μικρή Harper ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα!

 

Mummy & Me ... Sunset girls 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις

 

Τέλος, η Gisele, η οποία λατρεύει να περνάει πολλές ώρες με τα παιδιά της, μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία της κόρης της. Η 3χρονη Vivian κρατάει στην αγκαλιά της ένα κοτοπουλάκι και το διάσημο μοντέλο απαθανατίζει τη στιγμή!

 

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gisele Bündchen (@gisele) στις

 

Πηγή: celebritybabyscoop.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας